@Len: Nešlo ani mně. Musím přiznat, že JÁ se ne chvíli důvodně vylekal
@Whirt: No, teď jdu na poslední dva díly, pak ještě napíšu. --- On celý DW nedává smysl. Čas lze přepisovat. Historie se může měnit. ALE - jsou dány určité pevné body, které změnit nelze. Jedním z těchto bodů, zmíněným samotným Doktorem, byla lidská mise na Mars a její osud. Ano, ten sice porušil, ale nakonec se věci stejně vyrovnaly. Přesto jde každou chvíli zemi v minulosti či naší současnosti o holou existenci. Kdyby se historie změnila takovým způsobem a lidstvo by zaniklo, jak by mohl být dodržen pevný bod jako např. mise na Mars, který se odehrává v budoucnosti? Vím, že se to netýká 6. řady, ale to jen tak jako postřeh na okraj. Ale je mi to jedno, protože DW je prostě výborný.
EDIT: @Tasemnice: Tak mě napadá - co Vstup?
Upravil/a nagasadowcz dne 04.06.2013 22:02
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Jak to vypadá u vás? Také máte povodně?
Severní čechy jsou na tom dost zle, konkrétně já bydlím nedaleko Labe, naštěstí na kopečku, takže dobrý, nicméně, těsně vedle domu je věž, ze který je v této chvíli asi tento pohled: http://dltm.cz/po...sv-stepana ... docela síla, během dne to ještě zesílilo...
Nezávidím těm, který to postihlo...
@Mike: No, teď jsem právě uvažoval, že se vás zeptám na totéž. U nás v Ostravě je klid a asi ještě dlouho bude. Většinu dne tu jen mžilo. Každopádně my tady v Porubě jsme docela na kopečku, takže tady maximálně teče po chodníku malý potůček, i když zbytek města plave. V sousedním Svinově, který je dost z kopce, tou dobou mívají už vytopené domy. Takže location, location, location. Je zajímavé, že při takovýchto pohromách jsem sice fascinován silou přírody, ale nikdy nejsem zasmušilý. Beru to jako nevyhnutelný a přirozený řád světa, i když samozřejmě být tím postihnutý je na nic. Co mi dělá zle, je, když je člověk člověku vlkem - ve velkém a pořádně.
Upravil/a nagasadowcz dne 04.06.2013 22:34
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Tak jsme začal sledovat Merlina, ale protože jsem línej, tak jsem to nechtěl stahovat a pouštím si to na DVD, který ale máme jen druhou sérii, takže první jsem neviděl. Tak, teď mě můžete začít říkat jakou chybu jsem udělal XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
BadWolf napsal:
Tak jsme začal sledovat Merlina, ale protože jsem línej, tak jsem to nechtěl stahovat a pouštím si to na DVD, který ale máme jen druhou sérii, takže první jsem neviděl. Tak, teď mě můžete začít říkat jakou chybu jsem udělal
Ok, tak to jsem na tom docela dobře Já si tu první sámo někdy kouknu.... Někdy Možná až se vrátím ze Skotska...
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
hRDLA napsal:
Tady - kousek od vás - je to v pohodě, dokonce i pršet už přestalo, akorát v Lounech jsou zaplavený zahrádky.
Jojo, včera jsem mluvil s jedním člověkem z Loun, tak nějak podobně to taky říkal...
Mop: Jo, počkej, na Moravu to má pokračovat, jsem četl ve zprávách dnes...
nagasadowcz napsal:
@Mike: No, teď jsem právě uvažoval, že se vás zeptám na totéž. U nás v Ostravě je klid a asi ještě dlouho bude. Většinu dne tu jen mžilo. Každopádně my tady v Porubě jsme docela na kopečku, takže tady maximálně teče po chodníku malý potůček, i když zbytek města plave. V sousedním Svinově, který je dost z kopce, tou dobou mívají už vytopené domy. Takže location, location, location. Je zajímavé, že při takovýchto pohromách jsem sice fascinován silou přírody, ale nikdy nejsem zasmušilý. Beru to jako nevyhnutelný a přirozený řád světa, i když samozřejmě být tím postihnutý je na nic. Co mi dělá zle, je, když je člověk člověku vlkem - ve velkém a pořádně.
Tak to máte dobré, že jste na kopečku! Jo, člověk člověku vlkem... už tady nedaleko - v Ústí načapali ženskou, co rabovala a teď čtu, že na Litoměřicku do všech zaplavených oblastí nějakým způsobem budou umisťovat termocitliv kamery před těmito... vykradači. snad to k něčemu bude, ale stejně mám neodbytný pocit, že snědí občané jsou natolik (a nejen oni) vynalézaví, že si nějak poradí...
Neříkej jim cikán vždyť je to vznešený lid který má předky v INDII a má vytříbené smysly pro hledání železných objektů
Zapalte bible obraťe kříže papeže pošlete nejlíp za mříže!!!!!!
Steam nick: ScarletWhore
Jsem neschopný retard kterému musí MIKE připomínat změny podpisu
Cikán obecný [Romus Vulgaris] - Noční živočich, příbuzný šimpanze. Má hnědé zbarvení, samička může mít světlou srst v oblasti hlavy. Bojí se vody a je charakterizován specifickým pachem. Původně stepní druh se přizpůsobil životu ve městech. Vyskytuje se po celém území ČR a SR. Je stěhovavý, někteří táhnou za potravou až za oceán. Samička rodí i několikrát do roka. Mláďata sají sociální dávky až do smrti. Cikán obecný loví kořist bezbrannou a na tu útočí v tlupách. Škodlivý, zákonem chráněný. )
nagasadowcz napsal:
@Mike: Ano, tento hyenismus mě skutečně vytáčí. Proto nekoukám na zprávy a jen projíždím web, kde, co mi dělá zle, prostě přeskočím.
OMFG! Proč mě pořád musí něco pronásledovat?
Skončí Merlin, je tam upoutávka na celou sérii a je tma nějakej lovec čarodějnic...kterýho hraje stejnej herec jako Tywina Lannistera... jako Lorda Vetinariho. A stejnej herec co hrál arcibiskupa ve filmu Ironclade kterej jsem viděl zrovna předevčírem. No je to možný ? A víte co je na tom nejlepší? Že zatím každou roli ve který jsem ho viděl jsem měl přinejmenším rád (Tywina a Vetinariho už vyloženě zbožňuju)...
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.