Tak jeden strip inspirován BadWolfem protože jednou něco takového říkal (jednou jsem se ho ptala na Morrowind. Skončilo to tak že jsem zjistila z jakého obrázku má Whirt profilovku)
Mopidu napsal:
Tak jeden strip inspirován BadWolfem protože jednou něco takového říkal (jednou jsem se ho ptala na Morrowind. Skončilo to tak že jsem zjistila z jakého obrázku má Whirt profilovku)
Spoiler s velkým S
Whuáááchacháááá! Tak to mě nenapadlo, že to tak skončí
Ne Jak si můžeš všimnout, nejsem zastáncem výrazných megalomanských či egocentrických podpisů, čímž nechci říct, že jsi megaloman nebo egocentrik, jen ty podpisy na mě tak působí...
ALE UŽ DOST OT, za který se omlouvám....
_______________________________________________________________________________________________
Whirte, co není, může být!
Tak jeden o mě říká že jsem vlezdoprdelka, druhý že jsem egoista Už jenom čekám s čím přijde někdo další
Fakt skvělý! Budou k tomu taky ty obrázky? Přijde mi, že těch nápadů je už tolik, že pak dělat všechno najednou dá asi fušku, ale co já vim, mě si nevšímejte, jsem jen host!
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.