Jsem háklivej na Grafiku - je to má vrozená schopnost.
sláva Ufrikovi,největšímu blbečkovi ze Skyrimu!
12.9.2012 21:50 - mích prvních 1000 příspěvků
Já si tohodle smajlíka nikdy neodpustím -
Jsem povýšen na Falmera takže trochu úcty... :-D!!!
Čepele se zbaběle schovávají před Thalmorem a pak Drakorozeného ukecaj k tomu aby ve Skyrimu hájil jejich zájmy!!!
Thalmore!Usekej jim hlavy a napíchni je na kopí před Thalmorskym velvyslanectvím
Vzhledem k tomu že mi patří Rudá Hora i s nákazou, tak na kopec sešlu nákazu a kopec je můj(i Rudá Hora)
kdo chce teď kopec, musí se nejdřív vypořádat s nákazou
Jsem háklivej na Grafiku - je to má vrozená schopnost.
sláva Ufrikovi,největšímu blbečkovi ze Skyrimu!
12.9.2012 21:50 - mích prvních 1000 příspěvků
Já si tohodle smajlíka nikdy neodpustím -
Jsem povýšen na Falmera takže trochu úcty... :-D!!!
Čepele se zbaběle schovávají před Thalmorem a pak Drakorozeného ukecaj k tomu aby ve Skyrimu hájil jejich zájmy!!!
Thalmore!Usekej jim hlavy a napíchni je na kopí před Thalmorskym velvyslanectvím
Penicilin nefunguje Ale já udělám pár fíglů, Dagoth Ur sem, ♥ tam... pár věciček použijeme, uplatíme pár bohů a ejhle! Kopec je můj! A Rudá Hora je moje!
Upravil/a BadWolf dne 17.04.2012 17:25
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Prosím?! Rudou horu si přivlastňuju právem Lorda Nerevara, Krále Chimerského. A vzhledem k tomu, že sem jednou zabral kopec a hned přišel o Rudou Horu, tak už si kopec definitivně nechce. Rudá Hora je moje, kopec někoho z Vás, já už nehodlám takto riskovat!
Takže... bitva o Rudou Horu. Ty si sice Nerevar, ovšem já jsem NEREVARINE, tvoje převtělení A tebe staroušku překousnu vejpůl,
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
A já si na Tebe zavolám Sixth House a Dagoth House! Dagothové maj dostatečnou moc na to abyTě porazily, a kromě toho, sám si napsal že si převtělení. To znamená že si jen odvar z mé velkolepé moci! Takže Rudá Hora je moje a teď se držme tématu.
Sixth House explodoval (Muhehehe), ty už si starý... a já si vezmu... tadadadam... CLIFF RACERa! A ty shniješ strachy
Rudá Hora je moje
Kopec?Kdo chce kopec?
Ale když ho má BadWolf tak ho chci...
Tak nevím... Asi pošlu moji speciální trapnou zbraň Elisif a ta pro mě kopec zabere
Nebo ho poliju SKUMOU a BadWolfa vystrnadím...
Ne... Nejlepší bude Elisif nalitá skumou...
Upravil/a fandab1 dne 17.04.2012 21:10
Nene můj kopec...
Já přijdu se spoustou dělníků a zatímco se budeš kochat výhledem z MÉHO kopce já (totiž mí cělníci ovšem)
budou kopat a kopat a kopat dokud z toho kopce nezbude jen hnojiště (Moje hnojiště)
Já cracknu p_eVC s programem 42 a začnu ovládat vesmír jako nový Programátor. A pro začátek na vás pošlu ponožky, agentky temné energie. A kopec je můj
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.