Kdo je ulítlej do AC III. , tak od konce ledna je na steamu konečně k mání mód na zbroj.....
sice nás okrádá o čtyři možnosti posílení zbroje na rukavicích a botech, protože zbroj samotná je pouze: zbroj a kápě.... http://steamcommu...earchtext=
ALE je velmi zdařilá, vřele doporučuji.........
Liberation Assassin's Robe
Liberation Assassin's Robe
Liberation Assassin's Robe with Tomahawk
Lepší obrázky zatím nemám.........
Upravil/a SeveruS dne 03.02.2013 19:27
Dobrý den, jelikož jsem ponějaké době znovu nainstaloval Skyrim, tak bych se rád trochu rozkukal v tom co se už dá a co ne od dob mého posledního hraní. Konkrétně mě jde o to že hledám nějaký pěkný textur pack nebo něco takového, co by mě trochu okrášlil hru. Nemyslím ti HD textury, ale spíše něco jako na zkrášlení světa prostě, aby to nebylo tak okoukaně šedivé nevím kam se to za ten rok pohlo a co teď frčí. Taky by mě zajímalo jestli je nějaký mód který by zajistil regeneraci světa např. když něco utrhnu že to tam za nějaký čas zase do roste či jiné respawny.
neví někdo o nějakém modu na výbušniny?
Cicero má hlad dal by si koblížek nebo snad mrkev?
O samotě ano ano o samotě sladká samota.
Nejmilejší matko noci.
gronuscz napsal:
Dobrý den, jelikož jsem ponějaké době znovu nainstaloval Skyrim, tak bych se rád trochu rozkukal v tom co se už dá a co ne od dob mého posledního hraní. Konkrétně mě jde o to že hledám nějaký pěkný textur pack nebo něco takového, co by mě trochu okrášlil hru. Nemyslím ti HD textury, ale spíše něco jako na zkrášlení světa prostě, aby to nebylo tak okoukaně šedivé nevím kam se to za ten rok pohlo a co teď frčí. Taky by mě zajímalo jestli je nějaký mód který by zajistil regeneraci světa např. když něco utrhnu že to tam za nějaký čas zase do roste či jiné respawny.
Co se týče respawnů, to nevím, nikdy jsem nic takového nehledal, řekl bych, že Skyrimský respawn funguje celkem slušně............ já si teda nestěžuju.........
Viem, že vo vanile, bardky po sobáši utekajú z domu... Neviete, či to v tomto móde funguje tak ako má? Resp. má to niekto odskúšané?
No a ešte som sa chcel spýtať, či niekto nepozná nejaké kvalitné mody:
- prenosný tábor so stanom, prípadne ohniskom..
- nejakú tú vlastnú dedinku? hrad? mestečko?
Takýchto modov som našiel veľa, rád by som však nejaké vaše obľubene...
- No a stále hladám funkčny mod, kt. po skončeni hl. linie stopne útoky drakov. Fakt ma nebaví na prechádzke neustále slledovať oblohu...
Neviem čo o sebe napísať...Veď ma spoznáte
Neni tu nejakej mod, kterej pridava nove Questy, nebo i lidi na zabijeni ?? Kdyztak mi napiste PM s linkem, predem DIK
http://www.youtub...QC54TLoJb4 je to moje videjko s vlkodlakem snad se vam bude libit
Zdravíčko, hledám nějakej mód, kterej by přidával k Dragonbornovi ovládání letu draka...
Pokud jsem jen špatně zkouknul ten """tutoriál""" co byl ve hře, tak mě prosím omluvte ale mě ten exot jen lítá dokola a takový ty blbinky jako přistaň, zaměř a zaútoč... hold bethesďáci si s tim moc práce nedali :-/
Tak opět zdravim, stále bych rád dostal odpověď na předchozí dotaz a mám jeden další. Nezná někdo osvědčený mód na vypnutí animací ve hře, na Základ hry, DB a DW?
DynastyMan napsal:
Tak opět zdravim, stále bych rád dostal odpověď na předchozí dotaz a mám jeden další. Nezná někdo osvědčený mód na vypnutí animací ve hře, na Základ hry, DB a DW?
Přesně tady jsem si to našel... ale jak poznam, kterou verzi potřebuju?
Nemám totiž poslední patch, hraju na počítači bez netu... :-/
Upravil/a DynastyMan dne 20.04.2013 23:01
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.