Normální lidé, jako třeba já, se včera nechali napálit nespočetnými zprávami typu: "Stephen King bude režírovat nový díl Walking Dead", nebo: "Clarkson u nás bude moderovat Top Beer". Avšak našli se ti, kteří se Apríla ujmuli odvážnějším způsobem. Jejich tvůrčí snahu dosvědčuje fakt, že kvůli hereckému obsazení přerušili natáčení podobně pojatého filmečku o gruppen sexu v Bohnicích. Záměr zúčastněných byl jednoznačný: ušetřit na scénáři, kulisách a léčbě, aby mohly být veškeré prostředky vynaloženy za LSD.
Po týdnu příprav, kdy naši tvůrci nabírali kuráž se dali konečně do práce a po necelých dvou minutách bylo hotovo. Ne jen, že se jim podařilo přesvědčit (a zdrogovat) vedení obchodního řetězce, aby s nimi podepsali smlouvu - že prý to bude na Apríla strašná prdel - ale také ve světě znovu rozvířily vody o znovuzavedení lobotomie. Proto mi nezbývá nic než poděkovat, že jsou na světě stále lidé, kteří pracují pro vyšší dobro a odvrací mimozemskou kolonizaci Země.
Teď už však mlčím a nechám vás si užít výsledek.
PS. Nezapomeňte na dozor, který by měl být nejlépe hluchý a slepý.
Upravil/a Lord Rade dne 02.04.2015 21:46
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Nečekal jsem že to ovšem nabude do takové stádia LR.. Vymýšlet si svůj idol krásy a flirtovat sám se sebou O.o Vážně by jsi se měl jít léčit dříve než to dopadne hůř brekeke
Je na čase, abychom vám dnes 13.4. 2015 oznámili, že starý troll Lord Rade byl VYTROLLEN. (z důvodu závažnosti tohoto činu jsme museli dát důraz na ono slovo, které považuje za posvátné)
Část I.
Část II.
Část III.
Osobně si myslím, že by měl LR zvážit rezignaci na post hlavní troll, protože se na něm zjevně začíná podepisovat stáří..
Upravil/a Aurelius dne 13.04.2015 21:50
LR byl zase vytrollen ? Je vidět že to s ním jde z kopce od té doby co jsem přestal trollit. Asi bych mu měl zase ukázat jak se to dělá. Osobně si myslím že to byl znovu ten záhadný troll co vytrollil Mě, LRho a Matta přednedávnem.
Předtím, než zhyneš na nápor penisů kmene Hulu Hulu, tak uznám, že jsi mě porazil. A to jsem se tě chtěl zastat a ukázat, že za vším tím trollingem tvého jména stojí sekret, takže škoda, že se terčem nestal on, ale taková nevinná oběť, jako já. To bylo jediné o co mi šlo a skončilo to u toho, že jsi mě donutil být paranoidním. Chválím tě a vídám tě do říše trollů, kde ti už nebude věřit ani jediný člověk. Také tě upozorňuji, že jsi uspěl i díky tomu, že bych to od tebe nečekal a po druhé to tak snadné nebude!
A děkuji za udržování vlákna.
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.