Tyjo, tak já ještě zkusím poslední tip, ale nedávám mu moc nadějí...
Kat? jako že má ty hlavy co smrděj, teda jako hlavy popravených, ale... otázka je, proč by je nechával u sebe... a navíc, s kapustou to nemá nic společnýho. Takže pokud to není dobře, posílej PM, bro.
nagasadowcz napsal:
Jde o prodavače ČESNEKU, který má u sebe 99 hlaviček dané ZAPÁCHAJÍCÍ rostlinky, pánové. Poděkujte Řekům a Anglosasům, že to byli magoři
No tyyyvole... Tak to by mě nenapadlo ani omylem... Dávej další... (normální ty anglosase! )
Ono to není zase tak podivné, prostě tahle hádanka, jak už jsem psal, nesedí do dnešní doby a už obvzlášť potom pro naše české myšlení
A já si pořád říkal že to bude nějaká houba, přeci jen mají hlavičky, česnek mi totiž zas tolik nesmrdí
Někde v poušti (jedno kde) se povalují různé kraviny (jedno jaké) a mezi těmi kravinami leží mrtvola (je jedno jak se jmenuje) a ta mrtvola má v ruce sirku (je jedno jakou barvu má její hlavička) No a vy byste měli přijít na to, co se tam stalo. (Proč a jak)
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Hmm, lidi, i když je to fajn hádanka - tak nějak mi to nezapadá do kontextu tohoto tématu. Tohle neměly být hádanky typu "proč a jak" nebo "je možné, že...",atp, ale jednoduché a tradiční "hádej, co je to?"
Tohle by se spíš hodilo do Mopininých "hádanek na zamyšlení", které tu má založené...
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.