Je nuda no... nějak nemám co dělat, ME3 MP nemám s kým hrát, BL to samý, BF mě už nebavěj, a SP hry mám všechny projetý až na inFamous 2, který mě nějak nebaví... ani už na tu autoškolu se učit nemůžu.
SAKRA! Chtěl jsem něco říct, ale zapomněl jsem to Tak řeknu něco jinýho:
Fakt žeru zrzky!
Jo, už jsem si vzpomněl! Konečně jsem viděl Já Legenda .
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
A můj víkend je napůl v kytkách napůl v gastrointestinální soustavě
Ale přišla jsem na to, že s trochou rétorických schopností se dá převést jakákoliv otázka z biologie na parazity nebo pochybné evoluční teorie... teď ještě vymyslet, jak s trochou rétorických schopností přesvědčit komisi, že umím francouzsky..
MortuusDominus napsal:
V Pane pojdme si hrát je nápis, "hlasuji pro mír". Zajímavá hesla měla Tv Nova typu: bomby nás drží na svobodě. ...no nechám si to do topicu a uvidím zda budu večer online, každopádně na to pak kouknu a hodím par odkazů třeba...
hRDLA napsal:
Jinak jakožto uzurpátor minulé konverzace říkám, že nějaký mod udělá shrnutí a pak editne můj příspěvek, jelikož já jsem moc línej
Mod ti na to kašle A jménem podsvětí si uzurpuje Anketu
Mimochodem teď zase očekávám velký ústup Mopi a jiných entit do dalšího konce Nekonečné konverzace. Tyhle entity se vždycky vyrojí až se blíží šance si něco uzurpnout
hRDLA napsal:
Jinak jakožto uzurpátor minulé konverzace říkám, že nějaký mod udělá shrnutí a pak editne můj příspěvek, jelikož já jsem moc línej
Mod ti na to kašle A jménem podsvětí si uzurpuje Anketu
Mimochodem teď zase očekávám velký ústup Mopi a jiných entit do dalšího konce Nekonečné konverzace. Tyhle entity se vždycky vyrojí až se blíží šance si něco uzurpnout
Tak to teda né, Mopi má comeback a bude tu psát i nadál'e jelikož u nynějších aktivních fóranů nemám vybudované jméno, takže to bude znova práce, urvat si kousek na výsluní daleko od ostatních takže tak
A propos, teď jsem si vzpomněl - Whirte, mimo to, že tedy doplníš první psot, tak jsi slíbil ještě předělat levely. REsp. dodělat zbývající, nebo nahradit všechny. Neb Za chvíli budeme mít všichni aktivní level 15 a to je trochu... zvláštní, ne?
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.