Tak já abych řekl na rovinu, tak taky nejspíš zpěvákem. Hodně často si začnu zpívat písničku co se mi líbí, chvíli se držím, ale pak to jde pěkně z kopce a nejde to. Znáte takový ten pocit, když posloucháte nějakou fakt skvělou písničku a prostě máte chuť si ten její náboj nejen poslouchat, ale i prožít.
Whirt napsal:
Tak já abych řekl na rovinu, tak taky nejspíš zpěvákem. Hodně často si začnu zpívat písničku co se mi líbí, chvíli se držím, ale pak to jde pěkně z kopce a nejde to. Znáte takový ten pocit, když posloucháte nějakou fakt skvělou písničku a prostě máte chuť si ten její náboj nejen poslouchat, ale i prožít.
Znám! Věř mi.
Tak nějak v hlavě slyším, jak ji "zpívám", ale naživo to není nějak "ono".
No já zpěvákem se zaměřením na Growling (Cannibal Corpse)
Pitch low (Cradle of Filth) Screaming(Dimmu borgir) Pig squeal(Jig-Ai)
Později se chci zkusit poptat různě na forech nebo prostě najít nějákýho kytaristu a dát dohromady metalovou kapelu-žánr ještě nevim ale asi něco extrémnějšího protože niják extra čistě zpívat neumim ale growling my jde.
PS: Whirte ten pocit znam moc dobře
Upravil/a METTALIC dne 09.04.2013 21:31
Zapalte bible obraťe kříže papeže pošlete nejlíp za mříže!!!!!!
Steam nick: ScarletWhore
Jsem neschopný retard kterému musí MIKE připomínat změny podpisu
Zpěvákem ani náhodou jsem rád že sotva umím mluvit.
Z toho ostatního klidně čímkoli, ale pokud bych měl být realistický tak začínám na Baskytaru, neni tak těžce přenosná jako bubny, nemusim zpívat a je to jednodušší a jedinečnější než kytara na kterou hraje až moc lidí.
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Tak já se učím hrát na harmoniku (foukací) a irskou píšťalu (taky foukací ) a až se mi úplně uzdraví krk, chci se zas pustit do cvičení growlingu. Ale čím bych CHTĚL být? O čem SNÍM? SKLADATEL! Hlavou se mi honí spousta melodií, ale nesvedu formálně komponovat (noty, instrumentace) a ani bych to pak koneckonců nedokázal oddirigovat. Ale bohové, co já bych za to dal, kdybych mohl složit a dirigovat vlastní symfonii!
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
nagasadowcz napsal:
Tak já se učím hrát na harmoniku (foukací) a irskou píšťalu (taky foukací ) a až se mi úplně uzdraví krk, chci se zas pustit do cvičení growlingu. Ale čím bych CHTĚL být? O čem SNÍM? SKLADATEL! Hlavou se mi honí spousta melodií, ale nesvedu formálně komponovat (noty, instrumentace) a ani bych to pak koneckonců nedokázal oddirigovat. Ale bohové, co já bych za to dal, kdybych mohl složit a dirigovat vlastní symfonii!
S tim krkem to máme stejný ale growling je docela lehkej jenom musíš dobře dýchat přes branici.
Hudební showbyznys mne nebere, raději bych byl hercem, ale pokud bych už musel být v hudební branži, tak bych chtěl být možná klavírní virtuos, ale mnohem spíš asi veleúspěšný hudební producent, který by se v případě potřeby dokázal uživit hrou na klavír....
A proč? Ani nevím, mám rád klavír a asi by se mi líbilo být u zrodu hvězd a určitým podílem ovlivňovat hudební scénu......
Upravil/a SeveruS dne 10.04.2013 15:17
nagasadowcz napsal:
@Mettalic: No a to já se právě ne a ne naučit
Zkus začít něčím snadnějším např. zkoukni něco z posledního alba od Sepultury on tam nedělá nijáký extra namáhavý growly. Pak zkoušej brutálnější a ohledně tý branice zkus se pořádně nadechnout. Musíš cítit že máš branici napumpovanou vzduchem a potom zkus vykřiknout co nejhutnějším halsem dokážeš.
To dýchání pomocí branice ti pomáhá vytvořit hutný zvuk.
Nejdříve jsem chtěl nahodit Sen od Lucie, ale pořád jsem měl pocit, že mi něco uniká.... pak mi problikl Elvis Presley a jeho Can't Help Falling In Love..... ale byl to jen mžik, protože hned na to, naskočilo to správné.... u mne nejoblíbenější "oplodňovák" je November Rain od Guns'N'Roses......
Hmm, tak tohle bylo hodně těžké. Nakonec jsem vybral tu, která mi přirostla k srdci za poslední dobu, co jsem zas začal naposlouchávat tuhle britskou klasiku. Tady máte...
...Rain by Uriah Heep
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.