Já myslím, že dokázala. Nevidím na něm nic, co bych technicky nezvládala, ale díky všem těm detailům, rytinám a drátkům by to dalo hodně práce. A samozřejmě by nebylo z kovu
Aha, každopádně bys byl asi první, co by po mně chtěl něco zrealizovatelného Zatím všichni, co mi psali, chtěli něco nad mé síly. Zase je ale hezké vidět, že mi lidi tak věří
No každopádně teď díky tobě vím, jak vypadá vídeňské Kopí osudu v detailech
Taky jsem něco vytvořil ze Skyrimu (doděláno před 5 minutama).
I když to není nic trvalého (např. sešit nebo helmice, amulet apod..), myslím, že snad nebude vadit, když se "pochlubím"..
Moje První!!
P.S. Nechybí vám náhodou jedna doma??
P.S.S -> pro adminy: pokud jsem se nestefil s příspěvkem (špatné vlákno), omlouvám se.. udělám nápravu..
Upravil/a Adrian_S dne 02.04.2016 20:34
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!" 7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka" 17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014 7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"
Pripojím sa k chválospevom, Tasemnice, máš talent na takéto "hand-mejdy", na to treba hlavne veľa nervov a dobrú predstavivosť. Mne nikdy nič také nešlo a to som na základnej chodil jeden rok na technický krúžok
Adri - mmmm zišiel by sa jeden doma. Aký je recept?
Pull up a seat...
Have a drink.
A mimochodem.. Neukradl ti někdo bábovku?
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!" 7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka" 17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014 7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"
Adrian: Jé, už před lety jsem si říkala, že bych někdy měla vyzkoušet zrekonstruovat nějaké to jídlo ze Skyrimu, zvlášť to pečivo vypadá celkem snadno zrealizovatelně a dobře Ale nikdy jsem se k tomu doopravdy nedokopala, i když vaření je už jediná "tvorba", které se ještě aspoň někdy věnuji.
Gratuluji k pěknému kousku, ještě aby i dobře chutnala
Ono, takovádle se u nás nedělá, takže jsem "průkopníkem" doma... Děláváme jen klasickou, bez jakékoli polevy. Doma si všichni řekli, že je to dobré.. když to viděl můj brácha, jeho bránice málem pukla..
EDIT:
jen mě mrzí, že není "špičatá", jak je ve hře, ale za to do široka.. Ale co, chutnala dobře.. A brzy se pustím do další.. mám malý rest v práci.. (Mi to kolegyně nechtěli věřit, že i já peču )
Upravil/a Adrian_S dne 25.10.2014 23:29
Nezkusí tu se mnou někdo rozjet kšeft se Skumou? Chci se tu taky něčím chlubit a k tomu si něco přivydělat...
Dle tohoto návodu je to docela snadné....
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Teoreticky, v dnešní době je Skooma snadno vyrobitelná, ale spíš vyrobit tu "Skyrimovskou lahvičku"... Jo.. to už je oříšek.. Nejsem sklář a tohle bych nedokázal...
Psst, já se asi fakt na svoji práci vykašlu a půjdu dealovat.. Co ty na to, Rade? Plácnem si? 50:50???
Upravil/a Adrian_S dne 25.10.2014 23:40
Tyhle by mohly být také celkem snadné a dost dobré.. jen mě doteď nenapadlo, jak by mohly být "boiled". V tom bude magie.
Vařená krémová pochoutka... ^_^
Vařená... krémová
Tak, jestli se tohle někdo naučí "udělat", tak ho obdivuji.. Ale pokud vím, pokud něco uvařím, tak to asi krémový nebude.. Ledaže by ty "buchty" byly pak polité.. To pak ano!
Lord Rade napsal:
60 pro mě a 40 pro tebe (Musím to zkusit) Jinak po shlédnutí toho videa ji nemám chuť zkoušet. Jen prodávat.
OK, za předpokladu, že budeš pro mě shánět i suroviny.. Jinak zapomeň!
Upravil/a Adrian_S dne 25.10.2014 23:46
Buď je to magie, nebo tomu předchází intenzivní studium fyzikálních vlastností interakcí těsta a kapalin a je to vařené velmi sofistikovaným způsobem.. proč to ale radši neupéct? No, možná pro to dobrodružství
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.