že by se to konečně pohnulo? Se starým Konyjášem můžete taky předběžně počítat
Španělskou inkvizici nikdo nikdy nečeká!!! K naší výzbroji patří tak rozmanité prvky, jako je strach,
překvapení, brutální efektivita, téměř fanatická oddanost papeži a pěkné červené mundúry!
v 10 lidí nedoufám, jelikož to chodí tak že XXX naslibuje a přihlásí se na závaznou registraci a pak stejně minimálně XXX lidí nepřijde jelikož se nato vybodnou hold každej musí zvážit zda se zostudí před ostatníma a naslibuje plno věcí které nedodrží a nebo naopak, přihlásí se a dorazí
Lunthatcoss napsal:
naozaj více ironie tam nešlo dát. Maximálně můžeme Skype použít a pomocí něho si můžeš prohlédnout místo srazu a pozdravit účastníky
Je vůbec možné, abych nepřišel? Ne, není.
Ať si Shoggot trollí i s koncem světa, já PŘÍJDU...
[Strašidelná hudba]
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
No, ono je u spousty lidí možné, že se přes všechnu dobrou vůli prostě něco posere. takže nemaj možnost dorazit, i když s tím počítali a měli chuť... takhle se mi podělala kámošova svatba a já byl za OPRAVDU velkýho vola, ale prostě sem za to nemoh...
Španělskou inkvizici nikdo nikdy nečeká!!! K naší výzbroji patří tak rozmanité prvky, jako je strach,
překvapení, brutální efektivita, téměř fanatická oddanost papeži a pěkné červené mundúry!
koniaash napsal:
No, ono je u spousty lidí možné, že se přes všechnu dobrou vůli prostě něco posere. takže nemaj možnost dorazit, i když s tím počítali a měli chuť... takhle se mi podělala kámošova svatba a já byl za OPRAVDU velkýho vola, ale prostě sem za to nemoh...
Posere to řekne většina páč dorazit prostě nechtěli, nemusíš je obhajovat.. uvidíme kdo se prostě jentak přihlásí aby byl IN a kdo opravdu dorazí na sraz a užije si plno zábavy
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.