Myslíš, že mi škola zabrání ?
Pokus ti teda nějak nevyšel, páč jsem na kopci a piju (svůj legendární) drink.
BTW, ne, není otrávený, ani nic jiného.
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Takže vracím se do bitvy takže vás všechny nabonzuju Thalmorům (protože uctíváte Talose) ti vás budou mučit a až budete mít tak vás zamknu v matrixu
Sláva Falmerům!!
Chlape! Ty žiješ v minulosti! Já jsem praktický člověk, já žiju v přítomnosti. Jen si shnij v dějinách, já si mezitím budu popíjet drink na kopci
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Jenže já mám klíč od Matrixe takže si otevřu a vypustím na povrch zemský Falmery takže kopec je můj
Upravil/a Rylen dne 05.10.2012 22:52
Sláva Falmerům!!
Rylen napsal:
Jenže já mám klíč od Matrixe takže si otevřu a vypustím na povrch zemský Falmery takže kopec je můj
Je zakázáno používat předešlé způsoby.
Klíčky od Metrixu už někdo použil. Tak pozor na to (když už si to založil znova, aspoň sis mohl přečíst tu starou bitvu)
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.