Hm.. Já znám pouze Skyrim, ale o něm píše skoro každej.. Z Oblivionu mám pouze plakát ze Score.. Tak třeba ten Morrowind, někdo říkal že je to nejlepší díl a možná si ho taky jednou zahraju.
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Ó můj bože! tenhle příběh se začíná krásně vybarvovat a přestávám litovat, že Rendax není jeho učitel... Rozhodně to bude Morrowind! - chci se tam znovu podívat a vím jistě, že Ligosův styl mě to nabídne v plné kráse
Píšeš opravdu krásně a dobře se to čte - na víc to neztrácí onu atmosféru a myslím, že se ti podařilo zachytit, co zatím mnohým ne a to překrásnou poetiku světa Elder Scrolls...
Btw. Trochu jsem si při tom "mistře" vzpomněl na Anakina
P.S.: Myslím, že to co napsal Whirt nemusím opakovat, ale myslím to samé.
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
(prominte mi ted ze nebudu psat s hackami a carkami - pisu z Vity)
Doufam, ze nevadi, ze se pokusim ovlivnit nazor. Lidi, Cyrodiil je sice pekna zeme, ale je nesmirne kycovita, j to v podstate klasicky fantasy kyc, ale Morrowind vam svou exotickou krajinou a mistnimi pomery muze poskytnout neskutecny zazitek - je to divoka zeme a ziji v ni divoci lide - to je perfektni misto pro navstevu. Necham to na vas, ale chci rict, ze o odne prichazite.
Prispevek jeste edituju az dojedu domu, ted mi ujizdi vlak i s nadrazni wi-fi
Jsem háklivej na Grafiku - je to má vrozená schopnost.
sláva Ufrikovi,největšímu blbečkovi ze Skyrimu!
12.9.2012 21:50 - mích prvních 1000 příspěvků
Já si tohodle smajlíka nikdy neodpustím -
Jsem povýšen na Falmera takže trochu úcty... :-D!!!
Čepele se zbaběle schovávají před Thalmorem a pak Drakorozeného ukecaj k tomu aby ve Skyrimu hájil jejich zájmy!!!
Thalmore!Usekej jim hlavy a napíchni je na kopí před Thalmorskym velvyslanectvím
Když jsem si poprvé přečetl větu: "Za to bych chtěl dát bohu díky, ale nevím kterému. Až ho najdu, poznám to." měl jsem slzu na krajíčku - šíleně se mi líbilo jak mluvil moudře a poeticky... Celá jeho postava mě hned od začátku, co se zde objevila začala zajímat (a ne proto, že mám Mery rád). Možná se některým zdá jako stereotyp, ale mně nápad mnicha, jenž stále hledá svoji víru nesmírně zaujal a rozhodně to stereotyp není.
Khajiit je sice postava tektéž zajímavá, ale narozdíl od Elfa nebo Imperiálky je jeho povolání naprosto obyčejné a pro Khajiity běžné... Imperiálka mě přišla taková nedotáhlá - objevila se a zase zmizela, ani mě moc drzá nepřišla...
Každopádně jsem si rozhodně kvůli charakteru vybral Elfa Walliesina, je to zkrátka krásná postava a připadá mi částečně taková tajemná...
Ale teď tě prostě nemůžu nepochválit - naprosto přesně jsem si představoval, jak se obrovité koráby houpají na vlnkách přístaviště, jeho vůni a atmosféru... Prostě jsi rozený pisálek (a neříkej že si zase v rozpacích )
Upravil/a Whirt dne 13.08.2012 16:58
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.