Vždyť přece Cenega "za nic nemůže" (kdyby šlo psát sarkastickým písmem, to uvozovkách by tak bylo napsaný ) http://www.euroga...me
SPOILER! Další obrázek...[/quote]
Já myslím že to není žádný spoiler, když ani nevíš kdo to je a jakou tam má roli, tak ti to může být jedno
btw. proč je na čtvrtém obrázku vevrka s nápisem Zhodnoťte své úspory! Žádné poplatky.
Upravil/a maxinik55 dne 10.08.2012 11:37
Nothing is true, everything is permitted.
Assassin's Creed je jedna z mých nejoblíbenějších her.
hRDLA napsal:
V pohodě, jakmile jsem viděl obrázek a přečetl si první slovo na něm, uvědomil jsem si že to je DG, tak jsem utekl.
Jo, já to taky tak řeším Nechci si kazit překvapení a nechci ho kazit ani nikomu jinýmu Proto se na obrázky nedívám, a proto jsem si nevšiml, že jsou "spoilerový"...
Omlouvám se za OT...
Upravil/a Ligos dne 10.08.2012 11:49
Proboha, vždyť jenom zkončila numera na nějakém velkém, kameném kole. Nic se nestane a už se těšim jak se budu 22.12. smát ve zprávách tomu, jak se NIC nestalo. Je to hloupost lidi. Vždyť prostě jen nenapsali další čísla na ta kola, kdo ví proč? A jak by mohli tušit že se něco stane? Na věštce a věštkyně snad nevěříte, nebo jo?
Mahoney napsal:
Proboha, vždyť jenom zkončila numera na nějakém velkém, kameném kole. Nic se nestane a už se těšim jak se budu 22.12. smát ve zprávách tomu, jak se NIC nestalo. Je to hloupost lidi. Vždyť prostě jen nenapsali další čísla na ta kola, kdo ví proč? A jak by mohli tušit že se něco stane? Na věštce a věštkyně snad nevěříte, nebo jo?
Tak řekni, půjdeme se smát spolu...
Věštci, případně dámy, hrající si na věštce, tedy věštkyně, jsou šarlatáni, podfukáři, etc. ...
Jinými slovy: Jsou to krajně nedůvěryhodné osoby.
Proto píšu že nejvíc věřím májům ti byli inteligentnější než většina lidí dnes. Věštci se občas do něčeho trefí ale těm nevěřím.. a ani ti ufoni z toho videa jak jsem dával věštce moc rádi neměli A už po sté říkám že 100% konec světa tenhle rok nebude! Ale májové předpověděli něco jako nové časy.. nový vývoj.. Jestli vás to zajímá tak si o tomto datu něco přečtěte, protože konec světa letos nemá být.. pouze nějaké velké změny a člověk si má uvědomit spojení s naší Zemí a začít se o ni líp starat..
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.