Jméno: Rade, ale nechává si říkat Lord Rade
Rasa: Nord
Znamení: Válečník
Věk: Kolem třiceti let
Vzhled: Průměrné postavy, dlouhé černé vlasy, kratší vousy, jizva přes celý obličej a ústa, tmavě zelené oči a velký orlí nos.
Klady: Statečný, Odhodlaný, Zachovává chladnou hlavu
Zápory: Samotářský, Málomluvný, Je mu téměř vše jedno, Často zapomíná.
Popis: Utekl daleko z domova, aby se zbavil minulosti a začal nový život. Nyní je obyčejným tulákem a svůj domov příliš nenavštěvuje. Občas udělá dobrý skutek, ale většinou jde za penězi.
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
můžu se nezůčatnovat,ale jenom sledovat průběh?ais to bude sranda.D.
Jsem háklivej na Grafiku - je to má vrozená schopnost.
sláva Ufrikovi,největšímu blbečkovi ze Skyrimu!
12.9.2012 21:50 - mích prvních 1000 příspěvků
Já si tohodle smajlíka nikdy neodpustím -
Jsem povýšen na Falmera takže trochu úcty... :-D!!!
Čepele se zbaběle schovávají před Thalmorem a pak Drakorozeného ukecaj k tomu aby ve Skyrimu hájil jejich zájmy!!!
Thalmore!Usekej jim hlavy a napíchni je na kopí před Thalmorskym velvyslanectvím
Aurelius:Jdeš na svém oři uprostřed armády čepelí a Bouřných hávů táhnete na Bílý průsmyk.Vedle tebe jde delfína a tvůj přítek škorpión.za chvíli půjdete do bitvy proti Thalmoru a legii chceš něco udělat?
Škorpión:to samé chceš něco před bitvou udělat?
Whirt:stojíš sám na hradbách kde jsi právě vykonal svou poslední zakázku pro dnešek.Najednou nedaleko města zahlédneš odraz světla .vypadá to na velmi početnou armádu táhnousí na Bílý průsmyk.Potichu jsi zaklel a rozhoduješ se co dělat.když zečneš utíkat z hradeb uvidíš z druhé strany také velkou armádu.Došlo ti že jsi uvěznen co chceš dělat?
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.