Reject napsal:
Leneren, ty jsi dobrý spamer, že? Nejsi tu ani měsíc a už se takhle rozjíždíš
jo aji jo sem hodně aktivní
no, tak se s tou aktivitou trošku mírni. Je tu klid a i tu bude klid A navíc píšeš jednu chujovinu za druhou, kdyby aspoň něco rozumnýho ale totok
a proč se nestaráš o sebe ? navážím se já do tebe ? u nás posledí dobou bylo pořád hnusně a všechny knihy mám přečtený tak sem byl na netu vadí ti to ? jestli jo tak je to tvůj problém at mě soudí kdo chce pokud nemáš rozumné argumenty tak mlč a kde píšu chujoviny v nekonečný? tam nejde o vážnost ale hlavně o pokec
Kdyby jenom v nekonečný, tam je to jedno. Já jsem tu taky každý den a nespamuju tu jak chuj. Tak brzdi a mluv semnou slušně. A jak řiká kolega podemnou, nepřeháněj to. A ano, vadí mi to. O nerozumnejch argumentech bych bejt tebou nevyřvával...
Jinak viz. Norbi. Jen jsem tě upozornil
A kde jinde ještě no?A copak s tebou nemluvím slušně nadávám ti snad do ***** ?
Pokud jo tak já si nevšim.A rozumný argumenty nemám vyřvávat jo ? A proč pokud ti to stojí za odpověd?
napsal jsem že o nerozumnejch argumentech bych bejt tebou nevyřvával..
příště si to po mě radši přečti 2x..
Reject napsal:
Leneren, ty jsi dobrý spamer, že? Nejsi tu ani měsíc a už se takhle rozjíždíš
jo aji jo sem hodně aktivní
no, tak se s tou aktivitou trošku mírni. Je tu klid a i tu bude klid A navíc píšeš jednu chujovinu za druhou, kdyby aspoň něco rozumnýho ale totok
a proč se nestaráš o sebe ? navážím se já do tebe ? u nás posledí dobou bylo pořád hnusně a všechny knihy mám přečtený tak sem byl na netu vadí ti to ? jestli jo tak je to tvůj problém at mě soudí kdo chce pokud nemáš rozumné argumenty tak mlč a kde píšu chujoviny v nekonečný? tam nejde o vážnost ale hlavně o pokec
Kdyby jenom v nekonečný, tam je to jedno. Já jsem tu taky každý den a nespamuju tu jak chuj. Tak brzdi a mluv semnou slušně. A jak řiká kolega podemnou, nepřeháněj to. A ano, vadí mi to. O nerozumnejch argumentech bych bejt tebou nevyřvával...
Jinak viz. Norbi. Jen jsem tě upozornil
A kde jinde ještě no?A copak s tebou nemluvím slušně nadávám ti snad do ***** ?
Pokud jo tak já si nevšim.A rozumný argumenty nemám vyřvávat jo ? A proč pokud ti to stojí za odpověd?
napsal jsem že o nerozumnejch argumentech bych bejt tebou nevyřvával..
příště si to po mě radši přečti 2x..
ale já předtím psal o rozumných argumentech a jak vidno neumím číst
Jen jsem ho upozornil a on tu z toho dělá scénu jak cyp.. tak co mu mam říct na to.. jak s malym, fakt..
Tak se se mnou nebav když je to se mnou jak s malým a nedělám z toho scénu prvně si ověř fakta
sory že ti to takto musím povedať ale už konečne drž hubu , nikto ti nechce zle , len ti vraví aby si to trochu obmedzil ...
You can kill yourself, or die trying...
Lenerene, ještě se tě zeptám. Tobě jde jen o ten tvůj level zde na fóru? Nebo tě prostě baví spamovat? Nebo nemáš na práci nic jiného než sedět u fóra? Mě to jen zajímá, protože pokaždý když sem vejdu tak je jako poslední příspěvek ten tvůj Teda.. skoro pokaždý
Nothing is true, everything is permitted.
Assassin's Creed je jedna z mých nejoblíbenějších her.
Jen jsem ho upozornil a on tu z toho dělá scénu jak cyp.. tak co mu mam říct na to.. jak s malym, fakt..
Tak se se mnou nebav když je to se mnou jak s malým a nedělám z toho scénu prvně si ověř fakta
a vidíš? už zase meleš z hoven.. nejsi tu sám, tak se začni chovat. A nejvíc mě na tobě mrzí, že si neumíš přiznat vlastní chybu a místo toho se tu semnou chceš hádat? Jen kvůli tomu že jsem tě upozornil na tvoje spamování? Je to i ve tvém zájmu. Za spamování je permanent. Tak se tu semnou přestaň hádat a začni se chovat jako rozumnej. Aspoň to předstírej, když už nejsi..
maxinik55 napsal:
Lenerene, ještě se tě zeptám. Tobě jde jen o ten tvůj level zde na fóru? Nebo tě prostě baví spamovat? Nebo nemáš na práci nic jiného než sedět u fóra? Mě to jen zajímá, protože pokaždý když sem vejdu tak je jako poslední příspěvek ten tvůj Teda.. skoro pokaždý
o level ani o spam mi nejde no a ted tenhle měsíc nemám na práci moc jenom se válet a ráno a večer si začvičit jinak v podstatě skoro nic a spánek mám krátkej takže sem tu už brzo z rána
maxinik55 napsal:
Tak to spamování aspoň omez, nebo odsud ještě některý uživatele odradíš. Takhle neděláš dobrou pověst fóru
Ok kdybyste to takle řekli ze začátku prostě bych jen kývl I když jednu otázku si neodpustím asi jsem nechápavý nebo opožděný ale čím byhc je prosím odradil ? (asi sem fakt blbej)
Čím? Tím spamem. Já už sem takhle z jednoho, možná více fór odešel, když se objevil nějaký ten spamer. Prostě tam ty příspěvky furt lítaly a lítaly a pak třeba, když položiš dotaz, se to tvoje téma propadne někam hloubějc protože někdo začne spamovat v těch ostatních. Nevím, někomu to vadit nemusí, ale já jsem na ten spam celkem háklivej
Nothing is true, everything is permitted.
Assassin's Creed je jedna z mých nejoblíbenějších her.
maxinik55 napsal:
Čím? Tím spamem. Já už sem takhle z jednoho, možná více fór odešel, když se objevil nějaký ten spamer. Prostě tam ty příspěvky furt lítaly a lítaly a pak třeba, když položiš dotaz, se to tvoje téma propadne někam hloubějc protože někdo začne spamovat v těch ostatních. Nevím, někomu to vadit nemusí, ale já jsem na ten spam celkem háklivej
aha chápu děkuju že si mě vyvedl ze tmy nevědomosti do cvětlá chápání
Lenerene, ty nejen že spamuješ, ale ani nečteš pravidla her (víš, o čem mluvím)
Taky si myslím, že tu jsem celkem dlouho členem, ( i když ne tak dlouho jak bych chtěl) A tolik příspěvků denně rozhodně nepíšu..
Ale co, snad jsi pochopil, že to tvoje přispívání spoustě lidem vadí a už toho necháš (nebo ne?)
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.