Vím, ale ono zničení té panenky zabije Guida (jméno týl panenky je něco ve smyslu Guid's Woo Doo Doll), nebo alespoň při předchozím pokusu ho to zabilo
Svým způsobem jo, ale když klikneš na čudlítko Crafting v jeho okýnku a vložíš libovolnej item do modrýho políčka (takový ty craftící políčka, objeví se tam jedno volný bokem) tak ti ukáže všechny věci který jdou z toho vyrobit. Dobře se takhle hledají recepty když si pamatuješ jen jednu surovinu, navíc ti i ukáže kolik musíš mít materiálu
Dnes jsem dneska zkusil vyvolat Eye of cthulu (nebo jak...) a zbylo mu 1500 hp, pak mě bohužel rozkosilo.. dostávalo dobrou sadu, ale já jsem mám celkem jen 180 HP, což je málo, takže pokračuju v hledání krystalů a počkám si až na mě to oko hra pošle sama.. na jednu stranu mě mrzí že jsem ho nedal, na druhou si říkám že vlastně není kam spěchat..
Ahoj, potřebuju poradit od někoho kdo tomu fakt rozumí. Myslíte že z tímto vybavením mohu dolů do pekla? Dneska jsem se tam už totiž dokopal a nevím jestli si na ty démony můžu troufnout, takže žádám o radu Vás Tabulka:
Zbraně: Zlatý meč (13 damage, šance na kritiku 4%), Enchanted boomerang ( 15 damage, šance na kritiku 4%) Zbroj: Stříbrný set (celková obrana 13) Vedlejší vybavení: Rash shackle ( 1 obrana + 2% melee speed , Hermes boots ( +2% damage), + nějaký ty blbůstky jako hodinky, ale to nehraje roli.. HP a MANA: HP - 220, MANA - 20
Průměrně uberu démonovi 9 - 15, on mě 30 - 33.. tak nevim, díky za všechny rady..
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.