hRDLA napsal:
Mopidu: To byl vtip
Blatman: Zdá se mi to nebo v seven nation army je hudba jenom dum dum dum ?
Blbost Hele seven nation army dostalo Grammy
No, to se teda mají Víš co se o Grammy říká v Simpsonech..
Já náhodou dostanu Gremi Ve vyučování jsem vymyslela písničku přesně pro Gremi! Bylo to asi takhle: byl to papír s nakresleným svítícím Ghůlem z Falloutu a pod tím text "Oscar je mrtev? Ne, je to ghůůůůl!" a taky nějaká osnova na kterou jsem se snažila napsat melodii Každou chvíly mi přijde nominace
velmi dobrej vkus- carolus rex album už si slyšel?
Jinak k tématu- poslouchám metal. Taky někdy metal, ale hlavně metal. Jo a skoro bych zapoměl na můj nejoblíbenější hudební styl- a to metal. Jinak hip hop mi samozřejmě nevadí, stačí mi jenom, když ho lidi poslouchají jinde než jsem já- obvykle stačí jiné planetární těleso.
Upravil/a koniaash dne 04.06.2012 13:27
Španělskou inkvizici nikdo nikdy nečeká!!! K naší výzbroji patří tak rozmanité prvky, jako je strach,
překvapení, brutální efektivita, téměř fanatická oddanost papeži a pěkné červené mundúry!
Holky, kdybych Vám sem dal svojí oblíbenou skupinu, tak přetížim server protože miluju všechny jejich songy takže Vám dám jen jméno -----------> GODSMACK
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.