Mopidu napsal:
nejlepší sebevražda-potápíte se a chytáte ryby, začnete se topit tak chcete vyplavat nahoru... ...ale nad vámi je led
jó no ale já ryby nechytal já jsem hledal vraky pod vodou ale byli hodně hluboko našel jsem truhlu a v ní 16 septimů a železný meč no a nade mnou byl led zbytek si domyslete
Přiletěl Chuck Norris a zachránil tě ?
tak tos mě dostal né já jsem škorpión takže jsem si ten led rozlomil na dvě části ( klamal som umřel jsem )
To co se stalo mě není sebevražda, ale vražda! A spáchal jí na mě Arngeir, když si seděl na okraji Jícnu světu u té brány a já sem se ho šel zeptat na Svitek předků. On mi sice zodpověděl mé otázky. Jenomže, když rozhovor skončil tak mi k tomu řekl ještě tři slůvka ... A můžete hádat jaká
Dnes jsem zažila další epickou sebevraždu, spíše vraždu. Zavolala jsem na pevnost banditů Odahviinga a sama jsem jich pár mordovala a on si sedl a prostě musel plivnout oheň na toho banditu kterýho jsem právě mlátila a ten oheň zabil nejen banditu ale i mě...
Lydiina skoro samovražda stúpila na pascu a zboku na ňu vyletela tá kovová kus klietky alebo ako to nazvať a keď po pol hodine vstala, stúpila na ňu znovu
You can kill yourself, or die trying...
Když jsem šel pro Zhoubu Kopřiv a potkal jsem svou první vranici (byl jsem level 5) - k tomu za mnou eště z druhý strany nakráčeli nějaký 3 hromotluci že prej je někdo najal aby mi dali lekci pokoušel sem se pánům vysvětlit že sem momentálně poněkud zaneprázdněn(ta vranice byla fakt těžká) ale oni to jaksi nepochopili nakonec to dopadlo tak, že vranice nejdřív upálila ty 3 cápky(díky mýmu šikovnýmu pobíhání ) a nakonec upálila mně
BadWolf napsal:
Ale to ses leknul, tudíž je to nehoda!
ale vystrašil ho ten troll takže je to vražda
Prečítajte si moje príbehy z Elder Scrolls sveta Príbeh Khajiita http://skyrim.4fan.cz/forum/viewthread.php?thread_id=2773&pid=33591#post_33591
Nevím to co se tu většinou píše jsou jenom smrti a nehody ne sebevraždy.. To už by bylo lepší pojmenovat Nejkurioznější smrti. Sebevražda není ani když se necháš zabít od ostatních, protože to není "sebevražda". S bugama taky nemůžeš počítat.. takže jediné 3 způsoby sebevraždy mě napadají: Skok z výšky, utopení, úmyslně skočit do pastí.
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.