hRDLA napsal:
Nebo si tak běžím v těžké zbroji s obouručákem a strážný:,,Opatrně s tou magií"
či, po dokončení temného bratrstva strážní:,,Hej já vím kdo jsi...Hail Sithis"
Top 5 hlášek stráží:
5) Hey, you mix potions, right? Can you brew me an ale?
4) My cousin's out fighting dragons, and what do I get? ... Guard duty.
3) I used to be an adventurer like you. Then I took an arrow in the knee...
2) Za druhou postavu jsem zabil Astrid, šel jsem to ohlásit strážnému a ten na mě:Let me guess... Someone stoll your sweetroll.. (musím podotknout, že se mi líbí strašně Hakonův hlas)
1) Zabil jsem draka v Jitřince, celé město se šlo podívat, když jsem pohlcoval jeho duši, jakmile divadlo skončilo, přišel za mnou strážný a:No lollygagging! (Opět Hakon)
Upravil/a Adrian_S dne 28.06.2014 14:20
Hlášky mě v téhle hře vážně dostávají, tady jsou nejlepší z dob, kdy jsem hrál za argoniana:
5. Louis Letruš, před stájemi v Bílém Průsmyku, kde byl bugem uvězněn po pás v zemi bez možnosti pohybu se na mě podívá a jako by nic se zeptá: "Potřebuješ něco?"
4. Torbjorn Štítokaz na tržišti ve Větrném Žlebu: "Vypadáš hůř, než já se cítím."
3. M'aiq, lhář. Na jednom rozcestí jsem narazil na tlupu banditů, do toho nějací vlci a přiletěl i drak, nastala řež a když padl poslední k zemi, M'aiq, který do bojů nezasáhl, jen stál opodál a koukal, s ledovým klidem pronesl: "Tak a je to."
2. Nurelion, alchymista ze Žlebu: "Doufal jsem, že tu utratíš nějaké peníze, ale ty akorát očumuješ zboží."
1. Stojící-v-mělčině, argonianka z přístavu ve Větrném Žlebu: "Aby tě míza oblemtala!"
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.