Vezmu si můj očarovaný krumpáč a Ty vaše kopce a to pohoři rozkopu a z materiálu si postavím velekopec a ten bude jenom můj. A na tom velekopci postavím hospodu a do ní posadím Jardu od nás z práce, a kdo mě bude ten velekopec chtít vzít, tak ho musí přechlastat. A takový se na světě ještě nenarodil
Ó Skyrime, Skyrime jsi prokletí mé i požehnaní. Já utápím se v Tvých hlubinách a žiji zde život svůj....
Ja tam zhodím atomovku a je Konec hry
Dovahkiin je tu !!!
Za každý Kvalitní Príspevok velmy dakujem
ak máš nejakí dotaz pošli SS alebo na email
enydroid@gmail.com
Příjdu a v tom chlastu ho porazím a jestli ne tak mam bodyguardy který ho vykopnou z kopoce a kdo bude chtít ten kopec bude potřebovat věc kterou mam jenom já
Tak tak, mačkám CTRL + ALT + DELETE (Spell na konec světa) . . . GAME OVER ! ! ! Nespamuj a hraj
P.S. kopec je moj
Upravil/a MrDragonborn dne 02.03.2012 17:04
Victory or Sovngarde ! ! !
Zabijem vašich bodiguardou a kopec je moj
Dovahkiin je tu !!!
enydroid@gmail.com
Zrovna včera říkal že s těmi dvěma byl zachlastat U děravýho džbánu a než začal být trošku pod parou, tak ty dva se už váleli dávno pod stolem. Takže kopec je můj....
Ó Skyrime, Skyrime jsi prokletí mé i požehnaní. Já utápím se v Tvých hlubinách a žiji zde život svůj....
ja som odpálil skeveho s deadrickím lukom a kopec je moj D
Dovahkiin je tu !!!
enydroid@gmail.com
Ok tak to zase zapnu :-D Postavím si v tom kráteru stánek s párky a dlažebními kostkami a budu vám prodávat občerstvení. Až se ze mě stane miliardář, odkoupím celý pozemek a postavím tam továrnu na křížaly. . .
PS: Kráter je MŮJ ! ! !
Upravil/a Johny dne 02.03.2012 17:04
Victory or Sovngarde ! ! !
Ja si zavolam Steveho z Minecraftu a on vám kopec rozkope s diamantovým kropmáčom
Dovahkiin je tu !!!
enydroid@gmail.com
to:MrDragonborn Mám dračí brnění, takže tvůj deadrák je pro mě lehké polechtání. Takže kopec je ještě stále můj.
a čo hovoríš na legendárny Greatsword 8)a kopec je moj
Dovahkiin je tu !!!
enydroid@gmail.com
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.