Tak já mám 40 za Whiterunem...ale vidím 30 NPC... mám mod na více NPC...tak to taky snižuje dost..občas se mi to na chvili sekne třeba když se načítá kus světa..ale jinak to běhá v poho..na to že mám noťas za 12,5 to je slušný
Ulfrik je zaslepenej a neví co se ve Skyrimu děje.
VĚŘTE NEBO NE !! ALE JÁÁ...JÁ NEJVĚTŠÍ WAREZÁK..SI KOUPÍM PRVNÍ HRU..DIABLO III ( je to z toho důvodu, že na to nejsou cracky.. )
Hrát za mága je dobrá věc, můj breton je zatím moje nej postava, můj trik na vyvolávání je vzít si kouzlo do každý ruky, ne dohromady!, vyvolat např. ohniv. atronacha a co nejrychleji vyvolat druhýho, hra to nepozná a tak máte 2 atronachy.
dragonlord napsal:
Hrát za mága je dobrá věc, můj breton je zatím moje nej postava, můj trik na vyvolávání je vzít si kouzlo do každý ruky, ne dohromady!, vyvolat např. ohniv. atronacha a co nejrychleji vyvolat druhýho, hra to nepozná a tak máte 2 atronachy.
Za mága je to svým způsobem super. Je zábavné dělat úkoly pro lepší kouzla, když doáhnete v některé disciplíně 100. A začátky s mágem jsou docela krušné, hlavně na nejvyšší obtížnost, takže je to sranda. Na druhou stranu, po tom, co jsem si očaroval oblečení tak, že destrukci i vyvolávání castím zadarmo, tak jsem tak nestoudně neporazitelný, až je to chvilkama nuda. To pak přejdu ke svému barbarskému válečníkovi, který nepoužívá magii ani očarování ani co by se za nehet vešlo . Prostě rubat, rubat, rubat, občas trochu stealth s lukem, hezky natvrdo. Tož tak, no
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Mág je kvalitní bojovník ... Zatím jsem si je nejvíc dával s proměny + ničení..jednou rukou je ochromim a druhou dobiju
Teď jedu vyvolávání a na levlu 13 si už vyvolávám ledový atronachy a to je pořádná rpdel !
Upravil/a Mew dne 11.06.2012 16:12
Ulfrik je zaslepenej a neví co se ve Skyrimu děje.
VĚŘTE NEBO NE !! ALE JÁÁ...JÁ NEJVĚTŠÍ WAREZÁK..SI KOUPÍM PRVNÍ HRU..DIABLO III ( je to z toho důvodu, že na to nejsou cracky.. )
Mág je nejlepší zloděj (iluze jsou k tomu nezaplacení!)
Jsem háklivej na Grafiku - je to má vrozená schopnost.
sláva Ufrikovi,největšímu blbečkovi ze Skyrimu!
12.9.2012 21:50 - mích prvních 1000 příspěvků
Já si tohodle smajlíka nikdy neodpustím -
Jsem povýšen na Falmera takže trochu úcty... :-D!!!
Čepele se zbaběle schovávají před Thalmorem a pak Drakorozeného ukecaj k tomu aby ve Skyrimu hájil jejich zájmy!!!
Thalmore!Usekej jim hlavy a napíchni je na kopí před Thalmorskym velvyslanectvím
Já jsem hodně používal lehce vyskillovatelné vyvolávání, než jsem si enchantnul róby na 100% slevu pro destrukci, teď jedu hlavně ji. Ale pravda, občas se najde nějaký výhodně zalezlý hajzl s lukem, tak na něho pošlu dva Dremora Lordy a je po problému
Každopádně, někdo se tu, myslím, ptal na tipy na rychle skillování. Takže:
Vyvolávání - někoho zabijte a castujte na jeho mrtvolu soultrap pořád dokola, jde to rychle. Snad ten bug ještě neodstranili
Iluze - Muffle (cz nevím, asi ztlumení nebo tak něco, prostě vás to činí tišším )
Obnova - až si seženete v Labyrinthianu (tam vás zavede questline pro mágy) kouzlo Equilibrium (tuším že v cz je to Rovnováha), tak si ho dejte do jedné ruky a léčení do druhé. Ale opartně s tím, ať se nezabijete!
Proměny - zatím šly naprosto mimo mě, ale doženu to. Každopádně postup bude asi stejný jako u iluzí - něco najděte a castěte, castěte, castěte
Destrukce - bohužel, nic než placený trénink a praxe vybíjení dungeonů tady nepomůže. Palte, mražte, smažte, je to zábava!
[EDIT: Pomoc při přijímání ke Companions, kdy můžete na Vilkase castit pořád dokola plameny, už je spravená, takže tenhle trik už nefunguje. Hlavní je rychle vyskillit a vyperkovat Enchanting a enchantnout si oblečení na 100% slevu na castění destrukce. Enchanting je taky skillovatelný pouze opakovaným očarováváním různých věcí - nejlíp asi té tuny dýk, co jste vyrobili při skillení Smithingu, což už je prý taky opravené a dýky už nestačí. Až si seženete hooodně soulgemů, můžete začít. Tady pomůže jejich skupování ve velkém díky penězům nabitým dík jinému glitchi - ta Khajjitská truhla u Dawnstar. To už si najděte na youtube ]
Snad jsem na žádnou školu nezapomněl a nějakým nováčkům jsem snad i pomohl, tyhle triky rozhodně při skillování pomohly mě Enjoy!
Upravil/a nagasadowcz dne 11.06.2012 18:10
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.