Tak si pořídím notebook jen na nutnou práci za pár šupů do školy a hraju doma Jako by na něco pořádnýho stejně byl čas
Problém je, když nutná práce vyžaduje minimálně 8RAM a pořádnou grafiku, aby to mohlo renderovat video a dalo se tam pracovat s Photoshopem
Já jsem si prostě koupil první notebook, kterej prodejce na aukru prodával, jako nevhodný a nepoužitý dárek, usmlouval jsem cenu ještě o kus a bylo to Koupil jsem průměrnej stroj za 8.500 včetně W8. No neber. Tichej, tenkej, není moc těžký, zapíná se během několika vteřin a Skyrim, Fallout apd. na něm v pohodě rozjedu, i když ho na hry moc nevyužívám.
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Jak jsi zmínil to "tenkej", tak tyjo... já jsem fakt vyplesklej z novýho MacBooku, akorát nemám 40 000 Kč na základní výbavu. Ale je to fakt nádhernej stroj. Tenčí jak MacBook Air.
Lord Rade napsal:
Já jsem si prostě koupil první notebook, kterej prodejce na aukru prodával, jako nevhodný a nepoužitý dárek, usmlouval jsem cenu ještě o kus a bylo to Koupil jsem průměrnej stroj za 8.500 včetně W8. No neber. Tichej, tenkej, není moc těžký, zapíná se během několika vteřin a Skyrim, Fallout apd. na něm v pohodě rozjedu, i když ho na hry moc nevyužívám.
To zní jako dobrá koupě (až na ty W8). Stejně k čemu herní notebook? Stačí když to rozjede internet, filmy a pár her. Co víc si přát? Na novější hry jen stolní pc bych řekl.
Boing
Lord Rade napsal:
To zní jako dobrá koupě (až na ty W8). Stejně k čemu herní notebook? Stačí když to rozjede internet, filmy a pár her. Co víc si přát? Na novější hry jen stolní pc bych řekl.
Naprosto souhlasím, hlavně proto, že kupovat herní notebook je naprostá blbost ze všech úhlů pohledu. Především pak proto, že koupě notebooku se rovná koupi konzole - jeho možnost modifikace je minimální.
Mike - Možná ne tak tenkej, jak si představuješ. Na nejsilnějším místě má +- 1,5 Cm. Ten notebook, co jsem měl totiž před 1,5 rokem vypadal uplně jinak.
Matt - JJ. Mě to bohatě stačí. Na hry mám zase PS3 a bez ultra HD gragiky a hry na klávesnici se obejdu. On by obyčejnej nb + stolní Pc vyšel snad levněji, než nějakej slušnej herní notebook.
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.