Já nejsem klon, já jsem původnější než původní Snake... To je tajná část Lorečka která bude až v MGS20 protože je zatím jen v Hideo hlavě Sakra ale docela se o budoucnost MGS bojím když Kojima od Konami odejde a Konami jelikož vlastní práva tak bude s MG pokračovat. Jenže tuhle celou hru má v hlavě Kojima takže to pak nebude ono. To zas další díl bude shit v podobě MGR
S3cR3 napsal:
Já nejsem klon, já jsem původnější než původní Snake... To je tajná část Lorečka která bude až v MGS20 protože je zatím jen v Hideo hlavě Sakra ale docela se o budoucnost MGS bojím když Kojima od Konami odejde a Konami jelikož vlastní práva tak bude s MG pokračovat. Jenže tuhle celou hru má v hlavě Kojima takže to pak nebude ono. To zas další díl bude shit v podobě MGR
S3cR3 napsal:
mechanika je přežitek a OS je dobře (mám koupený 7.. milionkrát lepší jak předinstalovanej s 8)
tady je na předražený alze https://www.alza....170946.htm a jsou tam všechny parametry, akorát nechápu proč někde píšou že gtx 860m má 4gb a někde že 2gb
Upravil/a hRDLA dne 25.03.2015 23:57
Ok baterka prej moc dlouho nevydrží a kvůli hliníku je na něm vidět každá šmouha, má kombinovanej jack a prej dlouho bootuje a dlouho se vypíná, ale to by mohl být problém jen u toho na alze. To je většina záporů co sem tam našel. Jo a ke hraní novějších her na vysoký nastavení doporučujou chladící podložku. Jinak má prej dobrej výkon, zvuk, váhu, podsvícenou klávesnici a je potichu.
podložku mám, bez toho bych nejel ani ránu. Stejně to nepoužívám bez zásuvky takže baterku neřeším... kombinovanej jack je sra*ka, ale mám to už na tomhle takže jsem si zvykl no a špínu neřeším. Vezmu ho na firmu a bude to krása
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.