já pustil toho stalkera a nemám páru co mám dělat mám se jít schovat před nákou emisí či co do já nevím čeho
Najdi si úkryt se zavíratelnejma dveřma. Hlavně prvně ses měl zeptat toho stalkera co kolem tebe prošel, když si začala. Musíš se dostat do takovýho vraku lodi, kde mají stalkeři základnu (jsou 2 ty vraky, jeden je opuštěnej, resp. je tam asi 5 lidí)
Všimli jste si někdy že když se zamyslíte nad nějakou jednoduchou věcí kterou používáte každý den, tak se stane zajmavější než něco na pohled zajmavějšího? Zamyslete se třeba nad palcem a zahýbejte s ním, jak to že se tak snadno hýbe a jak mozek vysílá nervový signály atd.? Musím si o tom něco přečíst (existuje věda o studiu palců? )
já pustil toho stalkera a nemám páru co mám dělat mám se jít schovat před nákou emisí či co do já nevím čeho
Najdi si úkryt se zavíratelnejma dveřma. Hlavně prvně ses měl zeptat toho stalkera co kolem tebe prošel, když si začala. Musíš se dostat do takovýho vraku lodi, kde mají stalkeři základnu (jsou 2 ty vraky, jeden je opuštěnej, resp. je tam asi 5 lidí)
jo ty vraky jsem viděl a jak se tam mluví zatím sem zabil kance psa a prohledaj těla 2 banditům nic víc ale hraje se to nádhernš....
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.