To já se zásadně neloučím, ani nikoho nějak nevítám.
Takže... no, vlastně nic XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Mopidu napsal:
BadWolf se "vypařuje" (moment, to s vypařiváním bylo v minulý konverzaci. Kruci )
Zajímavý, jak se několik pixelů může vypařit
Jinak, já jakožto komiksová bublina sic mám oči, ale nemám víčka, takže si oči nezavřu.
Takže
nic XVI...............................................................[Dcery Nebes]
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Zrovna jsem se po jednom vrátil a nevím, co na tom vidíš?
To je jednoduchý, mám žízeň, a už bych si rád dal něco jiného něž vodu z kohoutku (i když je dobrá, po třech týdnech ji mám plný zuby, a nebaví mně pořád dělat kakao) XVI...............................................................[Dcery Nebes]
Mopidu napsal:
Ale sušenek je miliony typů, hoď nějaký specifikace
Hmm...
Sušenky s hořkou šokoládou (75% nebo ví, míň neberu), třeba?
Poměrně velké, ale ne moc, nějaké co se moc nedrobí a vydrží dlouho, hodně velký balení...
Jinak nějak nevím...
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
Mopidu napsal:
My máme doma šťávu Yo (bez konzervantů a barviv) takže mám 4 možnosti co pít
1. Vodu
2. Kakao
3. Šťávu
4. Mlíko (to tě nenapadlo nebo jak? )
Jo, mlíko! To se dá bez kakaa pít ?
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
Mopidu napsal:
Ale sušenek je miliony typů, hoď nějaký specifikace
Hmm...
Sušenky s hořkou šokoládou (75% nebo ví, míň neberu), třeba?
Poměrně velké, ale ne moc, nějaké co se moc nedrobí a vydrží dlouho, hodně velký balení...
Jinak nějak nevím...
Ňáký takový jsem viděla, ale drobily, a byly moc dobrý a myslím že v nich bylo míň hořké čokošky (a teď jsem na hořkou čokoládu díky tobě dostala chuť fakt dík.) víte co je nejlepší čokoláda? Hořká s oříšky. (Sakra, teď jsem dostala chuť na hořkou s oříšky že já o jídle vůbec mluvim)
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.