hRDLA napsal:
EDIT k mému putování dlc Lonesome Road k FNV: Právě jsem odbouchnul hlavici na mostě a vytvořil si provizorní přemostění abych se dostal do opuštěných tunelů. Teď jenom slyším hluboké vrčení a bojím se jít dál .
BTW: Zajímá to někoho, nebo si to mám nechat pro sebe?
Dál už prosím tě nepiš, nehrál jsem ještě žádné DLC K FNV
Já jsem na tom s hraním tak, že FNV jsem už dávno dohrál celej i s DLC, teď hraju Skyrim kde mi toho hodně zbejvá, ale možná zkusím to metro.. po tý knížce by to mělo bejt lepší hraní a to i když nejsem fanda stříleček
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
tady se odpalou hlavice a já z toho nemám nic... a to jsem chtěl jednou vydat rozkaz " odjistit hlavice, XO, pošlete je zpátky do doby kamenný"
Španělskou inkvizici nikdo nikdy nečeká!!! K naší výzbroji patří tak rozmanité prvky, jako je strach,
překvapení, brutální efektivita, téměř fanatická oddanost papeži a pěkné červené mundúry!
Lord Rade napsal:
Já jsem na tom s hraním tak, že FNV jsem už dávno dohrál celej i s DLC, teď hraju Skyrim kde mi toho hodně zbejvá, ale možná zkusím to metro.. po tý knížce by to mělo bejt lepší hraní a to i když nejsem fanda stříleček
Tam z artyoma udělali doslova a do náboje samotnýho ramba....
Lord Rade napsal:
Dej si nejtěžší a budeš čumět, zejména tu obtíž. z toho Dlc.
Lord Rade napsal:
No já jsem zvědavej na- moji představivost z knížky vs. game
No... mohl bych rovnou zkusit tu nejtěžří obtížnost... hry jsou dneska dost jednoduchý tak si na to troufnu
Upravil/a Lord Rade dne 16.08.2012 22:37
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
hRDLA napsal:
EDIT k mému putování dlc Lonesome Road k FNV: Právě jsem odbouchnul hlavici na mostě a vytvořil si provizorní přemostění abych se dostal do opuštěných tunelů. Teď jenom slyším hluboké vrčení a bojím se jít dál .
Neboj, já se snažim spíš popisovat ty vedlejší věci co na mě zapůsobili, sám víš jak nenávidím SPOILERY.
hRDLA napsal:
Neboj, já se snažim spíš popisovat ty vedlejší věci co na mě zapůsobili, sám víš jak nenávidím SPOILERY.
Lord Rade napsal:
No já jsem zvědavej na- moji představivost z knížky vs. game
No... mohl bych rovnou zkusit tu nejtěžří obtížnost... hry jsou dneska dost jednoduchý tak si na to troufnu
Tak to se těš, jelikož to putování je tam úplně jiné.
Dobrou noc, jedu si po svém, ale ty lenerene, napiš připomínky k tomu systému, kdyžtak ho rozešli po foru. Bohové s vámi
Španělskou inkvizici nikdo nikdy nečeká!!! K naší výzbroji patří tak rozmanité prvky, jako je strach,
překvapení, brutální efektivita, téměř fanatická oddanost papeži a pěkné červené mundúry!
S tebou se loučím obvzláště nerad Španělskou inkvizici nikdo nikdy nečeká!!! K naší výzbroji patří tak rozmanité prvky, jako je strach,
nijak Tak tedy svůj širák odhazuji v dál, tam leží on, a rozepínám plášť sepnut párem spon a tasím kord... Cyrano z Bergeracu ( tak musím se rozloučit kapku intelektuálně )
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.