Mahoney napsal:
Lidi, doporučuji se podívat na nový horor Máma, pokud jste ho ještě neviděli, je skvělý .
A jinak pro fandy hororových her - hra Outlast bude neuvěřitelně, neuvěřitelně boží.. přemýšlím že předobjednám ty jo.. kdo nezná, mrkněte na nějaké video, bude to pecka, naprostá.
Na mámu kouknu a já čekám na Amnesii :33
Zapalte bible obraťe kříže papeže pošlete nejlíp za mříže!!!!!!
Steam nick: ScarletWhore
Jsem neschopný retard kterému musí MIKE připomínat změny podpisu
Mahoney napsal:
Lidi, doporučuji se podívat na nový horor Máma, pokud jste ho ještě neviděli, je skvělý .
A jinak pro fandy hororových her - hra Outlast bude neuvěřitelně, neuvěřitelně boží.. přemýšlím že předobjednám ty jo.. kdo nezná, mrkněte na nějaké video, bude to pecka, naprostá.
Na mámu kouknu a já čekám na Amnesii :33
Tu už mám taky předobjednanou
Mike: A co na Muže na měsíci říkáš?
Upravil/a Mahoney dne 24.08.2013 00:34
Dobrý, trošku rozporuplný pocity z Andyho, ale věděl jsem, do čeho jdu, četl jsem si o něm... nicméně, u toho konce, rakoviny, pohřbu, a tak jsem fakt skoro brečel... to je neuvěřitelně smutné.
Ale jinak dobrý film!
Rade: Pfffff... hmmm...
Upravil/a Mike dne 24.08.2013 00:35
Dobrý, trošku rozporuplný pocity z Andyho, ale věděl jsem, do čeho jdu, četl jsem si o něm... nicméně, u toho konce, rakoviny, pohřbu, a tak jsem fakt skoro brečel... to je neuvěřitelně smutné.
Ale jinak dobrý film!
Jj, jsem rád že ses podíval .
No, taky jsem rád, že jsem to viděl.
Á propos, co říkáš na Festen, Den du frygter, nebo na co jste se to dívali?
Ale jinak dobrý film!
Jj, jsem rád že ses podíval .
No, taky jsem rád, že jsem to viděl.
Á propos, co říkáš na Festen, Den du frygter, nebo na co jste se to dívali?
Rade: Pfff
Na Festen jsem koukal a moc se mi to líbilo, jeden z filmů co chci určitě ještě někdy vidět .
Teď na FB jeden kamarád dal video, kdy se jednalo o nějakou sázku, že se na městkým úřadě v podatelně převlíkne a pujde se vykoupat na náměstí do jedné z kašen... no zaplaval si tam, prošel se přes náměstí v plavkách a takovejch těch ploutvích a chytli je fízlové a všichni tři dostali 500 Kč pokutu, dva jen za to, že se dívali a natáčeli... (natáčelo to totiž i kamera MP )
Mike napsal:
Ouká.
Nerozjede mi to netbook, nehraju už vůbec.
Teď na FB jeden kamarád dal video, kdy se jednalo o nějakou sázku, že se na městkým úřadě v podatelně převlíkne a pujde se vykoupat na náměstí do jedné z kašen... no zaplaval si tam, prošel se přes náměstí v plavkách a takovejch těch ploutvích a chytli je fízlové a všichni tři dostali 500 Kč pokutu, dva jen za to, že se dívali a natáčeli... (natáčelo to totiž i kamera MP )
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.