Jinak, koukám na ten film o Andym Kaufmanovi - http://www.csfd.c...na-mesici/ ... jako z části chápu, z části ne, tedy, vím o co má jít, ale prostě... půl na půl...
Nebo Přelet nad kukaččím hnízdem - doporučuju, dnes je to už klasika a scény z toho filmu jsou často parodovány v komediích... (např. indián, co prohazuje děsně velkou věc oknem...)
Ve skutečnosti je to ale velmi dojemný a krásný film!
Rade: Tak to asi neznáš trilogii Milénium od Stiega Larssona, že? (Muži, kteří nenávidí ženy; Dívka, která si hrála s ohněm; Dívka, která kopla do vosího hnízda)
No možná se na to taky kouknu. nedávno jsem viděl legendární Mlčení jehňátek. Taky slušnej film. Taky se chci dokopat k Pulp Fiction, ale jednou jsem si to stáhl v blbý kvalitě a podruhý mi ps3 nepodporoval ten formát.. takže to je taky v pořadí. Jinak je fakt že mě uchvátí jen málo filmů.I když přiznávám, že na některé se nekoukám (Pán Prstenů, Harry potter) protože bych pal litoval toho že mám nudnej a hnusnej život a takový mindráky nepotřebuju
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
hRDLA napsal:
Nabízím key na Burnout Paradise: The Ultimate Box a Command & Conquer: Red Alert 3 - Uprising na Origin zadarmo. Jestli máte zájem tak mi napište na steam, skype nebo origin, zde se vám odpovědi nedostane (ani PM).
Co hraješ Saint Row 4 ???
Zapalte bible obraťe kříže papeže pošlete nejlíp za mříže!!!!!!
Steam nick: ScarletWhore
Jsem neschopný retard kterému musí MIKE připomínat změny podpisu
Lord Rade napsal:
Na smutný věci taky nekoukám Taky ne na romantiku a na fantasy a dnešní moderní sci-fi. Mám k tomu vlastní důvody.
To je životopisné. To je jako se zlobit u Král tančí, když si Lully probodne nohu, nebo u Amadea, že Mozart zemře...
Lord Rade napsal:
Vidím, že jsem něco nepostřehnul...
Jako máš na mysli to, že si hRDLA smazal všechny náležitosti profilu uživatele a přestal zde komunikovat (z mě neznámých důvodů)?
Upravil/a Mike dne 24.08.2013 00:15
Lidi, doporučuji se podívat na nový horor Máma, pokud jste ho ještě neviděli, je skvělý .
A jinak pro fandy hororových her - hra Outlast bude neuvěřitelně, neuvěřitelně boží.. přemýšlím že předobjednám ty jo.. kdo nezná, mrkněte na nějaké video, bude to pecka, naprostá.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.