Mike napsal:
Máha: Nemáte zadní vchod? Já bydlím v domě z 18. století a vchody to má dva, tak že by panelák, pokrokový to dům neměl alespoň dva vchody?
Nee Ale to je taková prča, teď už to tam řeší tři lidi Nechci být škodolibej.. ale prostě mi to připomíná nějaký mravenečky, co se jim zablokoval východ z mraveniště a oni přemítají jak to vyřeší
@Mike: Já ti dám králíkarnu, že ti bude i ten váš barák malej...
Ne, samozřejmě že máš pravdu....
A víš, co je nejlegračnější? Vždycky, když jsem projížděl právě kolem TOHO paneláku, co teď bydlím, jsem si říkal: No to je děs. V takový králíkarně bych tak chtěl žít...
A hele, po několika letech tu fakt žiju...
Upravil/a Ligos dne 23.08.2013 02:39
Ligos: Dobrá souhra náhod, co? Nj, bohužel, všechno je v těchto domech slyšet... pfff... nechtěl bych...
Ále, člověk si zvykne na všechno... Konec konců, kdo se může pochlubit vlastním bytem, který má jen a jen pro sebe? (S občasnou dámskou návštěvou )
A naštěstí nemáš pravdu - není tu slyšet všechno. Kdyby tomu tak bylo, těžko bych tu vydržel žít...
Jsem člověk z vesnice, z ohromného venkovského stavení a teď tohle - byt veliký, jen jako náš (tedy teď už rodičů) obývák... A plně mi to vyhovuje!
Máha: Ouká! Hej, zkus to nějak alspoň provizorně natočit! Plííís...
MD: Né že bych to chtěl zažit, ale chtěl bych to vidět... Jako divák, kterého se to netýká. (Co ho nabádáš k nepravostem!! .. psst, Máho, zalep je fakt pořádně!!)
Ligos: nojo, závidím... tak napůl...
Upravil/a Mike dne 23.08.2013 02:45
MortuusDominus napsal:
Někdo policii zavolá a počítej s tím že brzo... aspoň tam mate nějaký vzrůšo až je odblokují, tak je zas nějak zalep
No, jen aby nedošlo k mejlce.. já ty dveře nezalepoval nebo tak tak či onak, nechtěl bych se teď vracet z práce a cestou si říkat "áá, konečně si lehnu a pořádně se vyspim"
děsně bych rád Miku, myslím že by se z toho stal hit YT ale fakt to mam nějaký rozbitý, takže bohužel..
Upravil/a Mahoney dne 23.08.2013 02:47
Nevěř mu, kecá! Zalepil a bojí se to přiznat, abysme ho nenaprášili hochům z eMPé...
Tyjo, taky bych zkusil, bejt v paneláku, ale dubový dvoukřídlý dveře, s x centimetrovou mezerkou se lepěj blbě, hele:
(chtěl jsem na google najít ty dveře celý, ale nejsou... tak alespoň znak nad nimi... )
(Kdyby to někoho náhodou zajímalo, tak ten znak patří Mořici Adolfovi, který byl v Ltm biskupem... a je sice ošklivej, ale na jednom školení v práci nás školila paní, která vypadal přesně jako on! A to nekecám! Až na tu paruku... hele: http://cs.wikiped...hsen-Zeits )
Tohle se ani nemusí lepit, paráda... Kdyby se náhodou omylem ( samozřejmně že i bez pomoci ... ) ten znak urval a spadl ze zdi, tak se taky nikdo nedostane ven
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.