Přes steam je to jednoduché buď to kupuješ přes kreditku nebo bankovní převod jako většina lidí což nechápu co v tom vidíš za problém,ale myslím,že to jde koupit i přes paysafe card nebo nějak tak
to si na benzíně koupíš třeba paysafe card v hodnotě 200 kč.Máš tam takový kód a ten když napíšeš do steamu tak se ti z tý kartičky odeberou peníze a máš to
Edit:ted sem se koukal na steam a jde to jak jsem rikal
Upravil/a Tondulin dne 20.07.2012 10:16
Přes tu benzínku je to nejjednodušší a nejbezpečnější bych řekl asi si dawnguard jestli bude jenom na steamu taky koupim přes paysafe card.Samozřejmě bych si taky radši koupil krabicovku
Mopidu napsal:
Já jelikož mám warez si Dawnguard stáhnu a koupím si krabicovou verzi až je budou prodávat spolu. Krabicové verze jsou lepší
právě krabicové verze jsou nejlepší a u mě se dají také nejlíp sehnat ostatní možnosti jsou u mě složitější EDIT : no a u mě je benzínka po asi 8 Km
Upravil/a scorpioncz dne 20.07.2012 10:30
Krabička nebede?Už vidím svího tátu jak mi z kreditky platí Daweguard
Jsem háklivej na Grafiku - je to má vrozená schopnost.
sláva Ufrikovi,největšímu blbečkovi ze Skyrimu!
12.9.2012 21:50 - mích prvních 1000 příspěvků
Já si tohodle smajlíka nikdy neodpustím -
Jsem povýšen na Falmera takže trochu úcty... :-D!!!
Čepele se zbaběle schovávají před Thalmorem a pak Drakorozeného ukecaj k tomu aby ve Skyrimu hájil jejich zájmy!!!
Thalmore!Usekej jim hlavy a napíchni je na kopí před Thalmorskym velvyslanectvím
Každopádně, taky mě to netěší. Platit z kreditky je táák nepohodlné.
A přitom si pro krabici musíš dojít, zaplatit, po případě reklamovat, ale je to krabice no...
Třeba, když jsem si kupoval Diablo III. ( čehož teď bohužel lituji ), tak mi přišla úplně luxusní, samootvírací krabice, ve které byl kalendář, spousta obrázků v luxusních barvách, apod.
A tohle v digi. verzi nikdy mít nebudete.
Škoda no...
Ale musíte brát v potaz, že je to jen datadisk a třeba by se jim to ani nevyplatilo, dát to do krabic.
A nebo jsou líní
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.