Mopidu napsal:
Našla jsem so many memories... pamatujete si to ještě někdo? (BW by mohl... Podle klipu si vymýšlel příběh)
YouTube Video
Od té doby, co jsem to našel, jsem to poslouchal.
Neporadil by jste někdo proč se mi to nechce přehrát v nižší kvalitě než je 720p?(s mým internetem to totiž nikdy takhle nepřehraju) Za případné odpovědi předem děkuji.
Edit: Tak nic stačilo počkat delší dobu a párkrát nechat znovu načíst video. To jen zas internet blbnul a nějak nerozdejchal více možností a tak mě cpal jen HD kvalitu což ho asi dodělalo.
Editn.2: Ten začátek nic moc. Nějaký trailer na superžůžamlátičku se skřítkama a velkejma gerojema z nějaké japonské hry. Doufám že se ta hudba aspoň nějak rozjede.
Editn.3: Pořád nic moc teda možná to kazí ty rádoby epický trailery co jedou v pozadí kde se to hemží efektama a přitom do sebe nějaký druh kočko lidí s podporou pidi lidí a snad normálních lidí pořád rube.
Upravil/a matthew074 dne 24.02.2015 17:10
Mopidu napsal:
Já si Dark Souls včera stáhla, ale spíš než je to těžký mi to přijde jako blbě udělaný (neresponsivní ovládání a zatraceně pitomej interface ) Podle mě jak viděli vývojáři jakej shit z toho stvořili tak si řekli "No... když už je to i tak těžký... tak to uděláme supertěžký aby si lidi nemohli stěžovat" a to je moje teorie o tom jak vzniko Dark Souls (Lockup systém tam taky nejni. Sriously? Na klávesnici je to shit, ale na gamepadu není lockup, gr8 m8, would r8 8/8.. )
Ty sis stáhla Dark Souls !
No, jinak, já měl taky původně tenhle pocit (a co se týče PC portu, příšerný to fakt je, já si naštěstí fakt zvykl), ale...
No, myslím, že když si zapneš Steam a podíváš se na Aktivitu, tak tě asi něco trkne (the hell, už jsem měl absťák)
Na druhou stranu, ať obtížností nebo ovládáním, nebo něčím jiným, DkS není hra pro každýho, už jsem si zvyknul
Ale pořád to budu každýmu doporučovat, a pořád si budu stát za tím, že je to ta nejlepší věc ever
matthew074 napsal:
Editn.3: Pořád nic moc teda možná to kazí ty rádoby epický trailery co jedou v pozadí kde se to hemží efektama a přitom do sebe nějaký druh kočko lidí s podporou pidi lidí a snad normálních lidí pořád rube.
Nj, já ti tenkrát říkal, že přicházíš o mnoho epickýho, tím, že odsuzuješ japonský styly.
Já jsem rád, že mě vyhovuje všechno
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
já nechápu proč soudí montáž epických písniček podle trailerů to je fakt šulin
Mopi: Nevím jak ten novej, ale kdysi jsem hrál 3 na PS2 a to byla kua pařba, pak se ti tam otevírali různý minihry co šli hrát ve dvou, třeba na kočku a na myš po městě kdy jeden hrál za Slyho a druhej za tu agentku, nebo souboje dvouplošníků či potyčky pirátských korábů (ACIV before it was cool) najdi si to na netu, epický to bylo
Tady posuzuji celkovou uměleckou hodnotu toho díla, které bylo na server určené pro tyto účely. Když už záznam obsahuje i obraz tak proč nevyužít příležitosti a ohodnotit to celkově
Jináč i bez toho obrazu je ten začátek celkem "meh" každopádně celou hodinu jsem nedotáhl (vydržel jsem to asi k Harryho hůlce) což jsem hore už nenapsal tákže nic víc k tomu nepovím! Ještě bych si vás rozhádal kvůli tomu že mě to prostě nesedí
hRDLA: Já si tam třebas tu vizuální dost stránku užil, EpicMusicVn umí montáže dělat
Ale pravda, taky to teď už spíš jenom poslouchám, jak už to znám...
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
hRDLA: já jak hraju tu čyřku tak tam jsou minihry na každým rohu. Jedna z nich byla, že jsem Murrayho převlíkla za gejšu a musel tancovat a bylo to AWESOME jo a OPEN WORLD :3 A cutscény jsou hrozně krásný, takový cartoonový, i když ten dabing na ně trochu blbě pasuje a jsem ve feudálním japonsku, 10/10, dokonce můžu hrát za svoje japonský předky
v japonsku jsem byl taky a měl jsem tam tigra co pak střílel z rotačáku vlastně ta 3 byla celá o verbování party, prvoválečná evropa, japonsko, piráti v karibské oblasti, Paříž
ty minihry jsou tam všude ale já mluvil o splitscreen
prostě supr
E: Já myslel že ty nedáváš 10/10?
Upravil/a hRDLA dne 24.02.2015 21:28
Ty vado, co že to je za hru (a je to na PC nebo další důvod abych si kupoval PS3 ?)? Zní to jako děsná prča
Mýval zloděj - ok
complicated relationship - sounds good
s liškou co ho chce zabásnout - I'm in
cestuješ časem - basically, just Timey Wimey stuff
se svýma předkama - PARTY HARD
Conclusion: Vypadá to, že si budu muset zapamatovat název tý hry... *sigh*
tak koukám s bráškou na Disneyovky na který jsem koukala jako mikro a došlo mi že Lilo pojmenovala Stitche Stitch protože chtěla jeho přítomností "zašít" její rozbitou rodinu
Hudba na pozadí pro další flame co se tu odehraje ať už to bude kvůli tomu že si Rade nestihl vyměnit trenky nebo hRDLA nezajistil zbraň. Či snad BW a Mopidu hadájic se jaký anime je uchylnější. YouTube Video
Upravil/a matthew074 dne 03.03.2015 22:52
Trenky si vždy stíhám vyměnit! Navíc když jsme u toho, tak by mě zajímalo, kde jsou ty nové, co jsem si objednal.
BTW. Ohledně té zbrani. Nedávno jsem viděl výcvik na nějaké střelnici, kde se střelec ptal, proč mu zbraň nefunguje, tak tam přišel instruktor a vytáhl mu prázdný zásobník. By mě zajímalo, jestli se tohle taky stalo hrdlovi, nebo je to zcela ojedinělá věc.
Upravil/a Lord Rade dne 03.03.2015 23:09
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.