No já nevím jak vy myslíte to že nesnášíte Vánoce Pokud je nesnášíte totiž jen proto jak s tím lidi nadělaj, jak se všude dávaj světýlka a Vánoční reklamy dávaj už v listopadu a prostě takovej druh věcí tak jsem v tom asi s váma
Ale pokud to myslíte jako že nemáte rádi něco vyloženě na tom svátku tak to jsme proti vám
Takže asi tak
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Nejen pro klid pána Whirta, i pro klid mě a myslím že i pro klid spoustu dalších věcí
Spoilery jsou svině.
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
@BW: No, to je původní idea. Že prostě nemáš rád ten svátek, jak je dnes. A já osobně to ještě mám z náboženského hlediska, neb jsem odpůrcem křesťanství a centralizovaného organizovaného náboženství a hodnotami i pohledem na svět jsem pohan. Odtud ony zmínky o slunovratu. Byl-li bys milovníkem vánoc, obnášelo by to nakupování dárků s láskou, nadšení z ozdůbek se Santou, sledování spousty vánočních filmů a poslech klasických vánočních hitů a koled. Minimálně už týden
Takže podle těchto daných informací si vyber
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Hele věděli jste, že slovo koleda pochází ze slova kolo, protože se na oslavy slunovratu tančilo kolem ohně?
Já Vánoce rád, ale spíše v té prapůvodní formě, to je mnohem větší sranda a fakt, že já si někdy ten obrovskej táborák udělám!
@Mett: Tak to je ten nejlepší zimní svetr na světě! Já... ho... POTŘEBUJU!
@Len: Koleda u starých slovanů vypadala tak, že se převlékli za strašidla (princip Halloweenu) a obcházeli domy, kterým žehnali. Tady je celkově zajímavý článek o kračunu.
2) Někoho prosit, aby k Vánocům někam přišel, není vopravdový a já jsem vopravdovej black metálista
3) Platí jen bod jedna, dvojka není pravda. Nemám totiž žádného domácího mazlíčka, který by se jmenoval Mučitel Krista. Viz totok: http://www.alkoho...lista.html
Naga: hRDLA isn´t true norwegian black metalist
Jinak včera jse objevil kouzlo neblackové kapely The Agonist hej já je miluju
Upravil/a METTALIC dne 22.12.2013 13:01
Zapalte bible obraťe kříže papeže pošlete nejlíp za mříže!!!!!!
Steam nick: ScarletWhore
Jsem neschopný retard kterému musí MIKE připomínat změny podpisu
Mopu: Hezkej svetřík ale není tak zlej jako ten můj
Upravil/a METTALIC dne 22.12.2013 13:59
Zapalte bible obraťe kříže papeže pošlete nejlíp za mříže!!!!!!
Steam nick: ScarletWhore
Jsem neschopný retard kterému musí MIKE připomínat změny podpisu
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.