Ligos napsal:
Mno, já si pod jménem Diego představím postavu z Gothicu. Takovýho chlápka s knírem, špičatým nosem a dlouhými černými vlasy, vzadu do copu....
Mopidu napsal:
Smějte se mi, ale já Diega vidím jako toho šavlozubáka z doby ledové pozdravuj Sida Diego
já jen doufám že si mě nepředstavuješ jako škorpióna zahrabanýho v elsewyrský hrobce
Ne, ty seš Smrťák podle profilovky. Smrťák, smrtka, zubatá, ghost reaper (nebo jak se to píše)-furt seš to ty
když jsem to čet tak první myšlenka Mass Effect reaper ale ta smrtka kostra atd. mi říkají i ve škole ne že bych byl hubenej no možná trochu , to spíš dřív ale přezdívka mi zůstala a prý mám někdy na dotek ledové ruce - hmmmm zajímalo by mě co je na tom pravdy ?
No to nevíš jestli moja máma není čarodějka, někdy bys až řek že jo Ale vzhledem k tomu že já kouzlit (bohužel) neumím, tak asi nebude
Kdybych uměla kouzlit, ono mě by stačilo jen umět křiky, tak bych jezdila do školy na Odahviingovi > bohužel dovahkiin nejsem (zatím) a tak musím do školy pěšky
Mopidu napsal:
No to nevíš jestli moja máma není čarodějka, někdy bys až řek že jo Ale vzhledem k tomu že já kouzlit (bohužel) neumím, tak asi nebude
Kdybych uměla kouzlit, ono mě by stačilo jen umět křiky, tak bych jezdila do školy na Odahviingovi > bohužel dovahkiin nejsem (zatím) a tak musím do školy pěšky
Já umím naštěstí křik, JÍZ-DNÍ-ŘÁD a díky tomu jezdím do školy vlakem
Mopidu napsal:
já jezdím busem ale bylo by lepší umět Wuld Nah Kest by se ušetřilo
Upravil/a scorpioncz dne 14.08.2012 23:46
Mopidu napsal:
Já umím naštěstí křik, JÍZ-DNÍ-ŘÁD a díky tomu jezdím do školy vlakem
Jednou sem použil křik KU-RRR-VA a objevila se moje spolužačka
Křik JÍZ-DNÍ-ŘÁD naštěstí nepotřebuju mě spíš jde o to aby ty přidrzlý bárbíny čuměly jakýho mám draka... ...a pak bych ještě vytáhla tu trofej s Bieberovou hlavou kterou jsem získala na výpravě kterou mi udělil daedrický pán Ozzy, to by je už úplně zabilo
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.