leneren napsal:
jak si tedapředstavujete mě dám návrh:Epického bojovníka D:
Jako takovou malou krysu se zbraněmi v prackách.
hahaha já tebe jako Dijounskou hořčici
a tebe mop No podle psaní blondýnka (nic ve zlím )
dlouhý vlasy no a dál nevím alžbeta ta byla tlustá takže postava při těle?
leneren napsal:
jak si tedapředstavujete mě dám návrh:Epického bojovníka D:
Jako takovou malou krysu se zbraněmi v prackách.
hahaha já tebe jako Dijounskou hořčici
a tebe mop No podle psaní blondýnka (nic ve zlím )
dlouhý vlasy no a dál nevím alžbeta ta byla tlustá takže postava při těle?
Blbě! Jsem hubená (ale fakt. 36 kilo ane, anorektička nejsem) bruneta (já píšu blbě jen tak pro srandu. Ve skutečnosti jsem trochu suchar [někdy ] ale jen když prostě lidi kolem mě mé blbé vtípky nechápou) s červenýma brejlema a... Ehm... Jak prkenná podlaha
Mopidu napsal:
Blbě! Jsem hubená (ale fakt. 36 kilo ane, anorektička nejsem) bruneta (já píšu blbě jen tak pro srandu. Ve skutečnosti jsem trochu suchar [někdy ] ale jen když prostě lidi kolem mě mé blbé vtípky nechápou) s červenýma brejlema a... Ehm... Jak prkenná podlaha
¨
typická blondínka lře aby zamaskovala barvu vlasů (nic ve zlým )
Upravil/a Leneren dne 14.08.2012 23:13
Mopidu napsal:
Nějak tak jsem si tě představoval. Ovšem 36 kilo? Kolik měříš?
Mopidu napsal:
a já si fakt myslel že jsi blondýna (asi to bude tou profilovkou )
Kolik měřím? Jak BadWolf (originální odpověď , pamatuju si jen že psal že je o pár cenťáků menší než já). No tak já nevím. 150 nebo tak? (v jednotkách délky se moc nevyznám )
Mopidu napsal:
Kolik měřím? Jak BadWolf (originální odpověď , pamatuju si jen že psal že je o pár cenťáků menší než já). No tak já nevím. 150 nebo tak? (v jednotkách délky se moc nevyznám )
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.