Nechci být nějak proti, Rade, ale v té masce je krásně vidět "E"..
*edit: že tys tam napsal "Lord RadE"?
Upravil/a Adrian_S dne 19.02.2015 21:47
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!" 7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka" 17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014 7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"
No protože "rulezuju" - to je jedna věc a druhá - Udělal jsem to přes tenhle užitečný program: http://ezgif.com/...
Adrian_S: Asi máš nějaký houbičky, protože já tam nic nevidím Ale příště bych vám nějaké podprahové sdělení... heheehehe... nebudu prozrazovat budoucí plány.
- Jo už to vidím. Ale to je fail malování ve kterým jsem to upravoval Vážně chválím tvůj zrak a tvou ochotu zkoumat má díla. Zkus o tom napsat nějakou povídku
Upravil/a Lord Rade dne 19.02.2015 21:54
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Lord Rade napsal:
... Vážně chválím tvůj zrak a tvou ochotu zkoumat má díla. Zkus o tom napsat nějakou povídku
Adriho povídky VI - Po stopách Troll Radea
... již brzy, na vašich hřbitovech!
(nějak takhle?)
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!" 7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka" 17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014 7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"
matthew074 napsal:
Adriane to by byl konec tvé kariéry.
Myslíš? Třeba by z toho koukala Pulitzerovka..
Každopádně, když zavítáte na vlákno AP V a napíšete tam svůj komentář, pomůžete mi.. Vážně.. byl bych vám za to moc vděčný..
Wau. Zní to fakt tajemně. To schvaluji Ale nezapomeň tam popsat to nejdůležitější - Mé vysněné panství. Nějaký velký zámek na kopci obehnaný velkým špičatým plotem a cedulemi varujícími proti neoprávněnému vstupu.
AD: To ti slíbit nemůžu, ale je možný, že se k tomu dokopu při zítřejší praxi..
Upravil/a Lord Rade dne 19.02.2015 22:21
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Ok.. Takhle.. zítra se vrhnu na další část. Byl bych vděčný za každý komentář v budoucnu.. Přeci.. Jde mi o oživení vlákna, ne?
Když budete pravidelně přispívat, bude mě to těšit.. A já vás pak potěším..
matthew074 napsal:
Po pravdě já tam nic nečtu sice asi píšeš pěkný povídky, ale můj šálek čaje to jak se říká prostě není
Tak proč jsi mi před několika dny, na mou upoutávku, dával video "My body is ready"??
o.O
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.