SuperHunter napsal:
jak se sem vkládaj videa ? Když dám odkaz mezi [ youtube][ /youtube] tak to nefunguje
Vlož odkaz z youtube, před a za odkaz dej jeden mezerník a v odkazu změn https na http a bude ti to fungovat
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!" 7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka" 17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014 7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"
hRDLA napsal:
Já na přišel na to že se dá krýt až v 2. části final boss fightu :-D tak to dopadá když nečtete hinty a tutoriály :-D ale alespoň můžu tvrdit že jsem frajer a dal jsen to na extra uber obtížnost :-D
Tak to respekt, bez toho krytí je to hrozně imposibru já to pak zjistila tak nějak náhodou. Nemůžou dávat tutoriály zatímco seš na killing spree, já se soustředila na to jak všem sekám hlavy a končetiny a smála jsem se na celý kolo a samozřejmě se nebudu krýt když to sou ňácí malí prdloši co mě sotva trefí až u Blade Wolfa jsem začla mít problém protože jsem nestíhala uskakovat těm jeho třem nájezdům co dycky praktikoval.
(Blade Wolf, pes s motorovkou co je silnější než Metal Gear, protože SWAG)
(Příště jak budeš něco takovýho hrát tak musíš zařvat "MOPI! MOPI! MOPI! TODLE JE AWSOME! MOPI! MOPI! MOPI!" a nepřestávat dokud si to nestáhnu nebylo to podobně i s Deus Ex? )
E: (jo a už jsem porazila toho rozkládajcího se Legolase. Ingame už tak coolovní nebyl )
EE: A vůbec to krytí je pitomě udělaný. Koho má napadnout že to máš jen mírně poposunout?
Upravil/a Mopidu dne 16.02.2015 15:05
Jj, Moonson (nebo jak se ten rozkládací Legolas jmenoval) mi dal zabrat i s blokem. Wait... tys všechny ty jeho atacky, ty v kouři a všecky, uhejbal úskokem? O_o ... tvůj Raiden musel bejt zatracenej Iron man (wait, už je) po všech těch smrtích, já umřela asi šestkrát i když jsem parryovala všecky jeho útoky (protože mě nenapadlo blokovat ten tank co po tobě hodil -_-) Teďko předpokládám jdu na toho Sama. Na něj se těšim, toho zmlátím s radostí
E: tak je to Monsoon...close enough...
Upravil/a Mopidu dne 16.02.2015 16:23
Nejvíc nejtěžší boss na světě? Bez krytí?
Normálně bych se, až si to koupím, naučil krýt, ale... Dark Souls player ve mě tomu nedá, když to jde bez krytí, the hell, pak to taky zkusím bez krytí
Pak až to někdy budu mít a dohraju vám porovnám jestli jsou ti bossové těžší jak v DkS
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
BW,to je ale imposibru... Já než se naučila krýt tak jsem hodinu strávila mlácením BladeWolfa (huehuehue, taky BW) a nestáhla jsem mu životy ani pod 75%
Já dohrál Dark Souls na PC & keyboard, přičemž jsem casual, a nenaučil jsem se parry pro většinu nepřátel a hrál som tanka (teďka v DkS II se to teda snažím změnit), takže nic moc...
A zabil jsem Arthoria na druhej pokus (první mi utek, jak už to v DkS bývá, jen kvůli mé stupiditě) ! So I say - NOTHING is impossibru ! Tohle vám asi nedávalo smysl, páč nehrajete DkS, ale meh ...XVI...............................................................[Dcery Nebes]
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Ale tak co, kdyžtak to pak vzdám a naučím se krýt
Jinak, asi nikdo neví, jestli se to dá hrát slušně s myší a klávesnicí, co ? Já pořád nemám gamepad ...
Já se tu vždicky zjevým jak duch ale jsem asi jediná kdo nemá moc her? Ty onlinovky zaberou dost času a hry co by mně bavili moc neexistují si myslím. Ne že bych nechodila do pc her.
Podařilo semi v guldwarzu rozplácnout postavičku na zem. Na češ muj parták prohlásil "To tam děláš ve sněhu andělíčky nebo co?"
Hele, taky vám blbne YT (na Mozille) Najednou se rozhodila stránka, je to nějaký divný, některý části jsou řekl bych i takový trochu rozmazaný (přehrávač a tak), videa jdou poštět jen v 360p a 720p... a včera to bylo v pohodě... nějaký divný...
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.