Lidi, lidi, lidi... todle mít někde v CZ: http://sitelully....etisis.htm a celý jako nahrávku někde k dispozici... Prostě bych si to chtěl někdy poslechnout celý... opera Isis od Lullyho... pfff....
Jedná se o tzv. alternativní text, tag je k dispozici ob jedno doprava od barev.
Ok ok, čekala jsem, že Nagouš bude jednorázovka, která mi bude ihned zatržena, ale když už mi bylo dáno takové privilegium, budu ho plně využívat Děkuji.
Nojo, člověk to má těžký, když je asociální frankofób Mě tohle zase připadá úplně ideální, protože mi je vždycky líto opouštět zemi, kterou jsem nestihla pořádně poznat
Mike: V CZ? Jako česky nazpívaný? Není francouzština pro operu lepší?
Mike: No, brala bych i odpověď typu "pocvičila by sis jazyk, který stejně nemáš kde jinde využít", ale když tak teď koukám, kolik je to textu... ve wordu to má 29 stránek, takže by to nějaký ten týden trvalo. Jestli jsi ochotný si počkat, klidně ten překlad udělám už z vlastní zvědavosti
Mimochodem, co znamená "po koalím způsobu"? Čistě biologická otázka. Podělíš se se mnou o list eukalyptu?
Upravil/a Tasemnice dne 21.08.2013 23:22
Tak jo, já počkám, mě to nevadí. Jde o to, jestli se ti chce... procvičit si řeč.
Po koalím způsobu.. Osobo, tato otázka mne zaskočila! No, třebas. A nebo prostě... ále co, něco by se vymyslelo, ale šplhání po stromech do toho vážně nespadá!
Ne, zcela vážně, Ligosi, ty jsi to nepochopil. Na email budiž ti zasílány emaily od lidí na intelektuální výši. My, prostý lid, jsme se naprosto neodvažovali tě otravovat v poradně svými bezduchými a přízemními dotazy! Takže se nejedná o nezájem, ale o bezmeznou úctu!!!
Mike napsal:
Inu... dobrá. Možná zítra, jak budu zpovídat Nagu. (rozhovor, což mi připomíná i tebe... tak až budu vás dva zpovídat. )
Tak dneska ti asi nepošlu fotku na posouzení.. mám silný prsty, každej by to prokoukl
a přitom mi to dalo takovou práci, udělat kvalitně vypadající dámskou ruku! Koupil jsem i lak!
Upravil/a Mahoney dne 21.08.2013 23:40
Mahoney napsal:
Tak dneska ti asi nepošlu fotku na posouzení.. mám silný prsty, každej by to prokoukl
a přitom mi to dalo takovou práci, udělat kvalitně vypadající dámskou ruku! Koupil jsem i lak!
Mike napsal:
Inu... dobrá. Možná zítra, jak budu zpovídat Nagu. (rozhovor, což mi připomíná i tebe... tak až budu vás dva zpovídat. )
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.