Tasemnice napsal:
Mett: Za jiných okolností bych si z toho dělala srandu, ale Zemana fakt nemám ráda a to jakože vážně :/
Wolf: No já měla na mysli spíš ty staré klasiky, co se nerozbily ať s nimi člověk blbnul jakkoliv, skoro nepotřebovaly nabíjet a plnily základní funkce, tj. volání a SMS. Víc nepotřebuju a nechci si kvůli tomu kupovat speciální mobil.. spíš se porozhlídnu po známých, jestli někdo nemá ještě někde zašitou třeba takovou Nokia 3310 A když mi někde spadne do bažiny, nemusím litovat, že jsem zbytečně přišla o tři tisíce
tý jsem se zbavil a přešel na trošku novější
BW: Znám
Upravil/a Leneren dne 19.12.2013 16:46
To já taky, ale občas to není nejpraktičtější..
Sakra, zítra mám zkoušku z parazitologie a začínám se bát.. včera prý vyhazoval a mně se pletou dohromady všechny motolice
Hmm... jsem jedinej kdo si myslí že by z těch breberek byli skvělý razítka ?
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Neplatí to pro knihy, hračky a krabicovky videoher
A PONOŽKY!
Nikdy není dost ponožek.
A co hůř, mě teď začínaj mizet i spodky .
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
U nás ve škole prý jednou našli discošneka, který měl v každém tykadle jiný druh motolice (jedna dělá hnědé tykadlo a druhá zelené) Já hledala discošneky celé léto, ale našla jsem jenom samé nedisco verze :/
Nic si z toho nedělej, já do dneška ani nevěděl že tato lidstvu nadřazená rasa existuje
Vlastně spíš lidstvu nadřazený mutant co ? Nevím. Prostě nemyslím motolice samotný (i když to jsou epic razítka) ale hlavně Disco šneky
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.