Tak jsem zpět z Litvínova, bylo to fajn ALE všude tam byly obrázky vran, jedna paní tam neměla ruku a taky název té budovy....asi mi to město bylo soizeno, hádejte jak se ta budova jmenuje, tu jsou 4 nápovědy:
č. 1
č. 2
č. 3
č. 4
Bohužel ne, bylo tam sice kino, ale Blasto nedávali
Upravil/a Mopidu dne 02.06.2013 21:45
Asi jsem nedával pozor, nebo to bylo řečeno jen na chatu, ale co jsi dělala v Litvínově? Předpokládám že hrála s dramaťákem, když je to spojené se ZUŠkou A v tom případě se ptám, co jste tam hráli/recitovali
Aaaaaaa Mopi se konečně vrátila věřim že sis to užila.
Upravil/a METTALIC dne 02.06.2013 21:48
Zapalte bible obraťe kříže papeže pošlete nejlíp za mříže!!!!!!
Steam nick: ScarletWhore
Jsem neschopný retard kterému musí MIKE připomínat změny podpisu
Whirt napsal:
Asi jsem nedával pozor, nebo to bylo řečeno jen na chatu, ale co jsi dělala v Litvínově? Předpokládám že hrála s dramaťákem, když je to spojené se ZUŠkou A v tom případě se ptám, co jste tam hráli/recitovali
nic, jen se koukali na představení, ukecali jsme učitelku takovej třídenní výlet, byla tam ZUŠková
hRDLA napsal:
Jinak - Vlasto
opraveno a nechce se mi ty obrázky zmenšovat
Upravil/a Mopidu dne 02.06.2013 21:51
METTALIC napsal:
Hraje tu někdo vůbec ještě TeamFortress
Ne, nikdy mě to nechytlo
Mike:Já ho poctivě hledal do 1000 pak jsem se naštval a vykašlal se na to pak jsem si dal pauzu a zača nanovo skončil jsme u 1001
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.