EldeR napsal:
Já měl černý svědomí, že jsem sem nekouk včera odpoledne ani jednou, protože jsem hrál Fallouta 3, ale jak tak koukám, o nic jsem nepřišel. Dějepis já nerad kvůli datumům, jinak popis těch událostí je už něco jinýho A k tomu vstávání bych se vyjádřil asi tak, že když jesm po škole nastoupil do práce, dělal jsem od 6ti a tím pádem vstával 4:30. A vzhledem k tomu, že sem ale dělal do 14 hod to bylo lepší jak teď, kdy dělám od 7:30 do 16hodin, takže v podstatě celý den v práci. Takže bych vám radil si na vstávání zvyknout, protože vsávat budete až do důchodu
Jaký je ten Fallout 3?
Slyšel jsem na něj jen to špatný.
Fallout 3 je skoro to samé jako FNV jenže bez smyslného příběhu a Falloutí atmosféry.. Kdyby se to jmenovalo třeba Postapo 3 tak by to mělo větší úspěch. Mě osobně to bavilo, ale je to asi tím že jsem nehrál první 2 díly.. jinak bych byl asi taky naštvanej..
Já taky nehrál první dva díly.
A FNV jo? Jestli tě bavil on tak bude i F3. Ale F3 je přecpanej zbraněma a akcí.. každýmu supermutantovi dali do ruky útočnou pušku což se lidem od F1 a 2 nelíbilo.. taky se to odehrává ve velkém městě Washintonu, takže jsi mezi troskama města narozdíl od FNV. A jinak je skoro vše stejné.. FNV je prostě vylepšené 3 spíš jako omluva původním hráčům a vrací se alespoň trochu k Falloutím kořenům. F3 má ale dobré DLC nejlepší je Point Lockout a The Pitt. Ty dvě zbylé jsou alespoň originální v jednom jsi na Mimozemský lodi a to druhý ti nechá otevřenej konec a přídá další questy. http://cs.wikiped.../Fallout_3
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
leneren napsal:
Hele ted sem se rozhodl konečně dohrát Morrowind nejáké rady do začátku?
Já bych něco měl... vůbec se hned nežeň do cechů a spolků a dej si na čas s prozkoumáváním země. Morrowind je o 150% rozdílnější země, než Cyrrodiil nebo Skyrim, panuje tam jiná politická situace a jiné poměry a zvyky, je tam jiná architektura...
Kromě cechů tam jsou i tři velké rody, ke kterým se můžeš přidat.
Ze začátku se klidně vykašli na hlavní linii,ta počká.
Rozmlouvej s lidmi a ptej se na různé novinky a dění v Morrowindu...
:::::::::::::::::::
Asi to jsou rady na prd, ale stejně jsem to musel napsat
Tak jsem, Ligosi, koukal na ten tvůj "plakát" na Amonia a na to heslo "Vy rozhodujete! Každý hlas má cenu..." a říkal jsem si, jak by to bylo pěkné, kdyby takhle fungovala politika. Ale pak jsem si uvědomil, že tohle je národ z 80% se skládající z lidí bez rozhledu, přehledu, vzdělání a rozumu poddávajícím se manipulativním řečem populistů a dospěl jsem k závěru, že je to stejně jedno... Měl bych se přestat dívat na zprávy, nedělá mi to dobře
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
nagasadowcz napsal:
Tak jsem, Ligosi, koukal na ten tvůj "plakát" na Amonia a na to heslo "Vy rozhodujete! Každý hlas má cenu..." a říkal jsem si, jak by to bylo pěkné, kdyby takhle fungovala politika. Ale pak jsem si uvědomil, že tohle je národ z 80% se skládající z lidí bez rozhledu, přehledu, vzdělání a rozumu poddávajícím se manipulativním řečem populistů a dospěl jsem k závěru, že je to stejně jedno... Měl bych se přestat dívat na zprávy, nedělá mi to dobře
Mno jo, co naděláš?
Díky tobě to teď bude vypadat, jako politická kampaň strany Amonius (neboli SA )
Daří se mi fajné, ve škole dobré, malinko jsem pokročila s DrD, přemluvila kamarádku ať hraje hry (jo! Už jsem jich přemluvila 5! ) a moje myš konečně přestala smrdět (myslím živou myš)
a mám do dramaťáku EPIC rekvizitu co jim věnuju: rozbitej ovladač (vůbec jsem ten starej krám s nefungujcíma tlačítkama nerozbila schválně už máme od O2 zdarma ovladač novej a fungujou mu všechny tlačítka )
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.