Chell napsal:
ja neviem mne sa to takto páči. myslím... chat je aj na fb...
jenže FB je ZLO! ZLO které je moc zlé i na mě. Sice tam mám účet ale jen kvůli tomu... ...ono to bylo takhle
"Mopidu, jakto že nemáš FB?"
"Nemám žádnej důvod to mít"
"Ale to je super, to si musíš založit."
Tak jsem řekla že to zkusím a následovalo:
"Co to sakra..."
a od té doby jsem na to skoro nesáhla
Chell napsal:
ja neviem mne sa to takto páči. myslím... chat je aj na fb...
jenže FB je ZLO! ZLO které je moc zlé i na mě. Sice tam mám účet ale jen kvůli tomu... ...ono to bylo takhle
"Mopidu, jakto že nemáš FB?"
"Nemám žádnej důvod to mít"
"Ale to je super, to si musíš založit."
Tak jsem řekla že to zkusím a následovalo:
"Co to sakra..."
a od té doby jsem na to skoro nesáhla
Má pravdu, akorát to zdržuje a žere čas mám tam účet, ale netrávím tam hodiny a hodiny denně..
Já tam hrávala Pet Society Připomínalo mi to trochu theSims, ale dnes už to nehraju (nehraju Pet Society, theSims bych nikdy neodhodila, baví mě hrát si na Boha )
Já tam ještě pak hrála theSims Social, někdy tam ještě zajdu, postaráme se o siminku Kimmie Carter, odklikám že si nikoho do přátel přidávat nebudu a pak se dívám jaké blbosti tam ostatní píšou.
Každopádně ti kteří jsou na kompu jen kvůli FB by se mohli na komp s prominutím vys*** a jít si pokecat ven. Snažím se takové lidi alespoň přimět aby zkusili dělat něco jiného na kompu a teď jedna kamarádka hraje theSims, druhá Obl (Skyrim jí nefungoval) a třetí Amnesiu (tu jsem nikdy nehrála protože vím co je nad moje síly ale ona má horory ráda)
tři splněny, zbytek třídy zbývá
Mopidu napsal:
Já tam ještě pak hrála theSims Social, někdy tam ještě zajdu, postaráme se o siminku Kimmie Carter, odklikám že si nikoho do přátel přidávat nebudu a pak se dívám jaké blbosti tam ostatní píšou.
Každopádně ti kteří jsou na kompu jen kvůli FB by se mohli na komp s prominutím vys*** a jít si pokecat ven. Snažím se takové lidi alespoň přimět aby zkusili dělat něco jiného na kompu a teď jedna kamarádka hraje theSims, druhá Obl (Skyrim jí nefungoval) a třetí Amnesiu (tu jsem nikdy nehrála protože vím co je nad moje síly ale ona má horory ráda)
tři splněny, zbytek třídy zbývá
Amnesiu bych rád zkusil, ale nevím jestli se mi to chce kupovatm vzhledem k tomu že je to opravdu hra která se dá dohrát za noc..
Já se svou supermegaíbrepicfóbií z nemrtvých (hlavně zombíků) a svou trochu menší fóbií ze zmutovaných se ani na horrory nedívám. Mě stačil Zombieland a byla jsem dosr*ná až za ušima a to ten film fakt nebyl děsivej, to jen ti zombíci
Mopidu napsal:
Já se svou supermegaíbrepicfóbií z nemrtvých (hlavně zombíků) a svou trochu menší fóbií ze zmutovaných se ani na horrory nedívám. Mě stačil Zombieland a byla jsem dosr*ná až za ušima a to ten film fakt nebyl děsivej, to jen ti zombíci
Já mam právě rád horrory o mutantech, třeba pachy krve, hory mají oči.. ale fóbii mám z plynových masek
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.