Mopidu napsal:
Aloha lidi (a saláte)! Jsem zpátky a doufám že vám můj avatar náležitě chyběl tak co novýho?
P.S. Všimli jste si jak je těžké nakreslit vetřelce aby vypadal roztomile?
Áá... Nevím. Možná něco ve TES.
Ale chyběla si, to jo
Bohužel (TO JE NESKUTEČNÝ!) teď mám zase doma nějakou práci já, nebudu tak často... Grrr, my se snad nikdy nesejdeme všichni najednou
No tohle - já od zítřka budu muset vstávat v osm, takže taky tu taky nebudu moc dlouho
No, já budu stávat asi kolem jedenáctý
A zase ta jedenáctka
A co si jako čekal ?
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Tak... Já mám zrovna zase klid. Na chalupě nám něco přestalo konečně žrát rybičky z rybníka, bábi navařila snad na rok dopředu a děda jen tak ze srandy postavil starou (nefunkční samozřejmě) pumpu na víko žumpy. A teď jsem doma a jsem ráda že je klid
Mopidu napsal:
Tak... Já mám zrovna zase klid. Na chalupě nám něco přestalo konečně žrát rybičky z rybníka, bábi navařila snad na rok dopředu a děda jen tak ze srandy postavil starou (nefunkční samozřejmě) pumpu na víko žumpy. A teď jsem doma a jsem ráda že je klid
Mopidu napsal:
Hmmm... Hororový námět...
Požírač rybiček
Ale to je skvělý námět...
"Nic v domě nenasvědčuje pobytu ještě někoho jiného, ale z akvárka i z rybníčku každou noc zmizí nějaké rybičky..." XVI...............................................................[Dcery Nebes]
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Mopidu napsal:
Hmmm... Hororový námět...
Požírač rybiček
Ale to je skvělý námět...
"Nic v domě nenasvědčuje pobytu ještě někoho jiného, ale z akvárka i z rybníčku každou noc zmizí nějaké rybičky..."
Nebo...
Slýchávaly jeho šplouchavé pohyby pohybující se k rybníčku. Cítili pach rybiny. Nikdo ani nedutal a tiše trpěl za rybičky.
No mě to "něco" sežralo mého oblíbeného Kapra Koi Igiho a prej to byly nějací vodní syslové. Až já je chytím tak je předhodím žralokům, aby byly na oplátku oni sežráni rybou (a nového Igiho II nechce děda koupit, dokud ty potvory nebudou pryč)
Mopidu napsal:
No mě to "něco" sežralo mého oblíbeného Kapra Koi Igiho a prej to byly nějací vodní syslové. Až já je chytím tak je předhodím žralokům, aby byly na oplátku oni sežráni rybou (a nového Igiho II nechce děda koupit, dokud ty potvory nebudou pryč)
Skvělá odplata
Btw... Making of Dunmer bude za hodinu a půl zrendrován a potom záleží jen na velkosti, jak rychle se to bude nahrávat...
Jooo! Mopi je tu jedna věc, která se tu stala - Geralt tu podváděl při hlasování u Ligosova příběhu (založil 5 fake účtů) a tak jsem si pošpinil čest a zabanoval sem ho (viz. můj podpis )...
Poté se zde ještě několikrát objevil pod jiným jménem a IP adresou...
Naštěstí stále zůstávám "Whirtem, milostivým pánem podsvětí"
Upravil/a Whirt dne 14.08.2012 18:59
Mopidu napsal:
No tak je sežere štika, ta co chtěla sníst Krtečka (na mě se nedívejte, já fandila štice )
Já taky
Kdo by fandil pisklavému krtku?
moje sestra
Jsem háklivej na Grafiku - je to má vrozená schopnost.
sláva Ufrikovi,největšímu blbečkovi ze Skyrimu!
12.9.2012 21:50 - mích prvních 1000 příspěvků
Já si tohodle smajlíka nikdy neodpustím -
Jsem povýšen na Falmera takže trochu úcty... :-D!!!
Čepele se zbaběle schovávají před Thalmorem a pak Drakorozeného ukecaj k tomu aby ve Skyrimu hájil jejich zájmy!!!
Thalmore!Usekej jim hlavy a napíchni je na kopí před Thalmorskym velvyslanectvím
Mopidu napsal:
A kdyby ten Krtek tenkrát neměl ten proklatej deštník... Ve filmech vdycky fandím tomu, kterýmu jde o jídlo (najednou jsem dostala hlad )
jako v perníkový chaloupce!Babka měla hlad a chtěla se naobědvat a ty proklaté děti ji šouply do pece!Vždyt ona měla jenom hlad!Tomu se říká spravedlnost?
Jsem háklivej na Grafiku - je to má vrozená schopnost.
sláva Ufrikovi,největšímu blbečkovi ze Skyrimu!
12.9.2012 21:50 - mích prvních 1000 příspěvků
Já si tohodle smajlíka nikdy neodpustím -
Jsem povýšen na Falmera takže trochu úcty... :-D!!!
Čepele se zbaběle schovávají před Thalmorem a pak Drakorozeného ukecaj k tomu aby ve Skyrimu hájil jejich zájmy!!!
Thalmore!Usekej jim hlavy a napíchni je na kopí před Thalmorskym velvyslanectvím
Mopidu napsal:
A kdyby ten Krtek tenkrát neměl ten proklatej deštník... Ve filmech vdycky fandím tomu, kterýmu jde o jídlo (najednou jsem dostala hlad )
jako v perníkový chaloupce!Babka měla hlad a chtěla se naobědvat a ty proklaté děti ji šouply do pece!Vždyt ona měla jenom hlad!Tomu se říká spravedlnost?
To je tím, že společnost odsuzuje kanibalismus...
P.S.: Ale zrovna argument s Perníkovou chaloupkou nefunguje, leda, že by byla alergická na ty perníky a proto radši jedla protivný puberťáky
Puberťáky co navíc berou drogy a pak mají halucinace -
-> "Vidím světlo!"
Áno, vždyť mít hlad je normální, větší sežere menšího, tak nevím co to těm dětem v pohádkách vtloukaj (a když pohádka skončí, jdou si nabrat hovězí Polívky a pečeného kuřete [v mém případě by to byla Polívka krčková a místo kuřete radši klobásku ])
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.