Sakryš! Já se Proroctví vyhýbám už tak dlouho, nikdy nevím, jestli to bude dobrej obchod a konečně jsem narazil na někoho se zkušeností! Já miluju deskové RPG a všeobecně je to většinou tak, že čím větší balení, tím lepší hra
BadWolf napsal:
Whirt:
Proroctví
To je u nás nejoblíbenější deskovka, je to skvělý RPG, jenom bacha, oni na krabici píšou myslím něco kolem jedný až dvou hodin ale to jim NEVĚŘ, i bez datadisků (tak já jim říkám prostě rozšíření to jsou a jsou boží ) to může zabrat celej den
Ale je to prostě super hra, baví mě i víc než ty vaše Citadely a Osadníci (Samozřejmě co člověk to vkus )
Vypadá to super, ale Citadela je prostě nejlepší!!! A pak taky Královské rošády.
BadWolf napsal:
Strýček Ligos: No, němčina se zas hodí na...
pronášení projevů
Jo jo, ani nevíš, jak blízko jsi pravdě... Pokaždý, když se vožeru, mám tendenci imitovat Hitlera včetně jeho gest... (znáte tu zcénku z filmu Jedna ruka netleská? - tak tu jsem se právě naučil nazpaměť...)
Ani byste nevěřili, že když to lidi slyší, úplně zkoprní a nadšeně hltají každé slovo
Liebe Ligos, Mac mě opravuje tvůj nick na Limos. Tak se zkus naučit AJ v současnosti, ne? Copak ti v tom brání?
Brání mi v tom spousta jiných zájmů, pracovní vytížení a v neposlední řadě lenost učit se... Navíc, "firemní" jazyk ve společnosti, kde pracuju, je právě Němčina.
A kvůli pár větám, které zde píší někteří jedinci anglicky, ačkoliv jsou to Češi (nebo Slováci), ale chtějí být "in" nebo "cool", nebo proč to vlastně dělají, se učit AJ rozhodně nebudu...
Já to dělám protože spousta věcí prostě nejde v češtině pořádně vyjádřit nebo ztrácí vtip XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.