Leneren: na nexusu si do vyhledávání prostě napiš Armor, nebo Sword, nebo co chceš, a vyhodí ti ho toho hodně
Nothing is true, everything is permitted.
Assassin's Creed je jedna z mých nejoblíbenějších her.
Dostal jsem TIP, že se vícero lidí zajímalo o mód, který by vypnul kill cam (efektní kamera při doražení nepřítele, chcete-li), který přišel v jednom z posledních patchů.
SkyrimNexus tento mód nabízí pod názvem "No Kill Moves".
Zapnutí a vypnutí kill camu by mělo být možné přímo ve hře.
...ano, píšu mělo by. Zatím to nemám odzkoušené na vlastní pěst.
Sakra, to je škoda...
Chtěl jsem ho na cestování pro mága.
Přímo zbroj šedovousých není, ale je tu tahle náhražka, která má představovat Gandalfovu šedou róbu - vychází právě z šedovousých.
Nahrazuje roucho arcimága, ale vypadá celkem dobře: http://skyrim.nex...es/?user=0|id=781
Můžeš jí získat pomocí konzole...
Upravil/a Ligos dne 10.08.2012 10:48
Sakra, to je škoda...
Chtěl jsem ho na cestování pro mága.
Přímo zbroj šedovousých není, ale je tu tahle náhražka, která má představovat Gandalfovu šedou róbu - vychází právě z šedovousých.
Nahrazuje roucho arcimága, ale vypadá celkem dobře: http://skyrim.nex...es/?user=0|id=781
Můžeš jí získat pomocí konzole...
Je pěkná přesně takovou měl Felldir na Jícnu Světa. Akorát škoda že nahrazuje arcimogu, ale to nevadí. Protože ve hře jsou dvě
Je pěkná přesně takovou měl Felldir na Jícnu Světa. Akorát škoda že nahrazuje arcimogu, ale to nevadí. Protože ve hře jsou dvě
Já jsem s ní spokojenej A hlavně - od té doby, co ji nosím, mi každej říká: "hele, nepatříš ty k těm čarodějům z univerzity?" nebo: "hezká róba, umíš čarovat, nebo tak něco?" atp... To mi nikdy před tím neříkali, když jsem nosil "běžná" roucha...
Já jsem s ní spokojenej A hlavně - od té doby, co ji nosím, mi každej říká: "hele, nepatříš ty k těm čarodějům z univerzity?" nebo: "hezká róba, umíš čarovat, nebo tak něco?" atp... To mi nikdy před tím neříkali, když jsem nosil "běžná" roucha...
A pokud bys chtěl vypadat opravdu jako Gandalf, na Skyrimnexus.com je jeho čepice i jeho hůl (dokonce i bílá verze róby) - stačí do vyhledávače napsat "Gandalf"....
Dám si ji
Já tě zabiju... už od 9:00 zjištiju jak pro tebe udělat obchodníka co ti to prodá... Máš smůlu budeš si to muset dat
Jsem háklivej na Grafiku - je to má vrozená schopnost.
sláva Ufrikovi,největšímu blbečkovi ze Skyrimu!
12.9.2012 21:50 - mích prvních 1000 příspěvků
Já si tohodle smajlíka nikdy neodpustím -
Jsem povýšen na Falmera takže trochu úcty... :-D!!!
Čepele se zbaběle schovávají před Thalmorem a pak Drakorozeného ukecaj k tomu aby ve Skyrimu hájil jejich zájmy!!!
Thalmore!Usekej jim hlavy a napíchni je na kopí před Thalmorskym velvyslanectvím
nevie niekto mod . som ho videl na videu v nexuse a bezaametal som si nazov.
uplne to spomali cas , nikto sa nehybe iba vi a strialate sipy ktore sa tiez nepohnu ...behate dookola a nastrielate sipy do nepriatela ..potom date cas do normalu a secky sipy zasiahnu do nepriatela az odleti prec ....rad by som ho mal ...aj som ho hladal ale neviem si rady
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.