Něco podstatného? No, dalo by se to tak říct
Dyť má premiéru druhej díl Hobita !!!!
(A jinak, měl jsem ji dostat za světový mír samozřejmě Chtěli mi poděkovat že jsem nakonec amíkům tu válku nevyhlásil )
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Já jdu až po škole no... ale snad projde ten školní klub a daj nám to aspoň se slevou A taky tu ve Varnsdorfu je nejlepší kino jaký jsem kdy viděl, ještě lepší než jsou v Praze
Tas: No to rozhodne NENÍ ok !
Upravil/a BadWolf dne 10.12.2013 17:49
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
BadWolf napsal:
Já jdu až po škole no... ale snad projde ten školní klub a daj nám to aspoň se slevou A taky tu ve Varnsdorfu je nejlepší kino jaký jsem kdy viděl, ještě lepší než jsou v Praze
Jéé, ve Varnsdorfu jsem se narodila Ale nechce se mi věřit, že kromě mě Varnsdorf kdy zplodil cokoliv dobrého
No, já do Vanďáku chodím do školy... a ty a to kino jste asi fakt jediný
Naše město splodilo spoustu dobrých věcí, je to nejstarší královské město v ČR, mělo se tu těžit stříbro, ale žádný tu není, i přesto jsme byli krásné městečko...pak přišli dealeři (stalo se to tu na nějakou dobu menším centrem ), cigáni (když jsem byla malá tak tu nebyl ani jeden).........a tak bych tuhle dobu nazvala "The dark era"
Upravil/a Mopidu dne 10.12.2013 17:59
Jedinej problém je že do čtvrtka taky mám napsat tu seminárku... A další pětku si už nemůžu dovolit
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.