Nene. Teda to taky, chce mě "naučit jak na něžný pohlaví" Ale todle se týká toho že urazil Mopi a ta ho teď plánuje do pátku zabít
Už jsem se rozodl že na tu událost nakoupíme velkou zásobu popcornu Ty můžeš sehnat pivo
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Náhodou, by ses divil, Mopík je velmi ženská bytost !
Jenom není povrchní jako naše spolužačky
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
BTW, kdo sežene to pivo? Já ho ještě kupovat nemůžu No, vlastně ho nemám ani pít, ale... to se schválně zeptejte
Nejlepší je pivo a PAK vodka !
You know... I'm not too young for alcohol.
Alcohol is too old for me.
Anyway, fakt nedělala Jak by asi do někoho kopala, by ho nejdřív musela potkat, ne ?
Taky můžem namíchat pivo s vodou, s vodkou, s whiskey, s myslovicí a pak ještě přidáme tvoji krev (v Pátek ji bude dostatek) a budem to prodávat jako "Limitovanou Edici Lenkrve - napijte se zvracejte!"
1) Nejlepší alkoholická pitiva jsou: pivo, whiskey, domácí pálenky z jižní Moravy a medovina.
2) Lene, je mi líto, umřeš.
3) BW, neposlouchej ho, to se nedá naučit, to se musí každý naučit sám.
4) To bude asi tak všechno
BTW, Nagova prokrastinace - Měl bych se učit ruštinu... Přečtu si A Storm of Swords! Měl bych se učit ruštinu... Pustím si Family Guy! Měl bych se učit ruštinu... Zahraju si Trine! Měl bych se učit ruštinu... Půjdu se kouknout na fórum. Měl bych se učit ruštinu... Konečně se jdu učit ruštinu!
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.