Ligos napsal:
Mno jak myslíte, já jsem jen chtěl naznačit, že doufám, že Whirt dodrží slib u mě a upíra už nikomu nedá (až je v budoucnu bude dělat, jestli teda vůbec )
Jakej upír? Vy jste přidali další postavy?
Whirt: Ten je taky dobrej, ale já tomu budu říkat TCS (nic si z toho nedělej.)
Áno upíři, parta trí upírů, je to někde ve dvou až třech posledních stránkách diskuze...
Je tam i Edvard jak jsem navrhoval? A třpytí se?
Áno, pošlu ti sem na něj jeden ze stripů, kterej sem vymyslel
hRDLA napsal:
Díky Whirte, jeden z mála kterej ví, jak sem línej
P.S.: Jak to vypadá s tím oficiálním chatem?
Každému z našich členů se přispůsobuju
PS.: Vážně netuším... Zeptej se někoho, kdo by o tom mohl vědět víc jak já, protože já sem tu nebyl, když se to domlouvalo....
Upravil/a Whirt dne 10.08.2012 11:32
Dobře, dobře. Tu je výčet her, které mám. Červené jdou multiplayer.: Killzone 2, Killzone 3, Uncharted, Uncharted 2, Uncharted 3, Skyrim, FNV, Mass Effect 2, Ratchet and Clank: TOD.
hRDLA napsal:
Teď si budu kupovat Dawnguard a Red Dead Redemtion GOTY.
Super! Vypadá to, že máme stejný výběr... Jen škoda, že Skyrim si budu muset kupovat dvakrát... Myslím, že si počkám nějakou tu chvíli, až ho zlevní nebo vydají speciální edici
Ahoj hRDLO, vítám tě zpět mezi námi . Jak už ti Whirt říkal, tak já jsem byl Reject, ale protože je Rejectů poslední dobou všude plno, poprosil jsem ho o změnu nicku..
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.