No jo, fakt, ony jsou pryč Neva, já je kdysi musel stáhnout kvůli jednomu modu na oblečení, takže teď je tam mám. Ale o nic jsi nepřišel, digitální kozy fakt nejsou zas takové terno
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
musel som preinstalovat win a sformatoval som aj skyrim ze sak vsetky mody postahujem, nasiel som vsetko ale ked som si isiel nahodit este nejake slecny nasiel som iba jeden mod a ten je onicom, boli tam ovela lepsie a bolo ich tam na 3 strany, co uz no..... zive su krajsie
Rhobar II napsal:
musel som preinstalovat win a sformatoval som aj skyrim ze sak vsetky mody postahujem, nasiel som vsetko ale ked som si isiel nahodit este nejake slecny nasiel som iba jeden mod a ten je onicom, boli tam ovela lepsie a bolo ich tam na 3 strany, co uz no..... zive su krajsie
nie nepoznam, vyberal som z velkeho poctu modov a vsetky sa volali iba nude, nude famale, sexy famale a tak podobne, stahoval som to mozne este nejako v maji, vtedy som napisal do vyhladavania iba nude a mal som tam 3 strany, teraz 3 mody, museli ich z nexusu zmazat alebo co, ved ja si ich uz nieke najdem
Je jich hodně.Musíš hledat a hledat.Nebo si napiš do nexusu Elven armor a vyber si.
Upravil/a JohnYsh dne 02.08.2012 12:11
For the Dawnguard.For Skyrim!
Hledám mód na vylepšení koní, aby tam měli úložný prostor atd. Někdo před pár dny s tím měl nějakej problém, a když jsem prolejzal fórum tak jsem nic takovýho nenašel.. prosím kdo by něco takévho znal, ať dá odkaz na nexus
Nothing is true, everything is permitted.
Assassin's Creed je jedna z mých nejoblíbenějších her.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.