Já si tě vážím.A to ti musí bohatě stačit ,ale jsi fajn člověk jsi docela v klidu no názory se nám sic ˝trochu˝rozcházejí ,ale je s tebou sranda.Jsi chápavá a i chytrá.Ale hlavně se se mnou vydržíš hádat .
Víte, že v Americe byl ještě jeden prezidentský kandidát, navržený Severní Carolinou? Kvůli tomu, že nevyhrál, se chce nyní tento stát odtrhnout od USA...
MINULÝ POST: Já si všímám všeho... Všeho [RAPE FACE]... (už jsem dlouho nepoužil svého nejoblíbenějšího smajlíka tu na fóru )
Chtěl jsem odpovědět na spoustu tu blablaošů (můj nový výraz).
No nic.. Tak to zkrátím do pár vět:
Ad Mopidu: Mopi, si epic A díky, že sis vzpomněla na naše menčiny
Ad hRDLA: FUS RO hRDLAaaaaaaaaaaaaaaa! Ani nevím, proč jsem to napsal
Ad Whirt: Ty tu nejsi, takže... DIE POTATO!
Ad Len: 2 a půl hodiny ? Nevěřím
Ad Já: -_-I-
Ad VŠECHNO: RAPE FACE!
Ad Trollové:
Všimli jste si, že jakmile jim natolik vysvětlíme, že tu nechceme flame a chceme se tu normálně bavit, a že oni to kazí, že jakmile jim to vysvětlíme že by to pochopili i kdybych jim vycucl mozek, tak nás ignorují?
Ups, double post
Upravil/a BadWolf dne 14.11.2012 18:07
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Ad Trollové:
Všimli jste si, že jakmile jim natolik vysvětlíme, že tu nechceme flame a chceme se tu normálně bavit, a že oni to kazí, že jakmile jim to vysvětlíme že by to pochopili i kdybych jim vycucl mozek, tak nás ignorují?
Ups, double post
Jak řekl mistr Yoda: "Vždy dva na druhé straně jsou. Učitel a jeho žák." - pochopitelně, on mluvil o lordech ze Sithu...
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.