hRDLA napsal:
Děkuji moc, ještě jedna otázka. Kde berete ty super obrázky v podpisech s těma postavičkama "zůstat v klidu a..."
No kde asi? Ode mě
Už je jich na výběr málo, ale ty si určitě vybereš
Hodíš mi odkaz? Chci Redguarda?
No redguar už je zabraný, ale jdu ti sem hodit seznam těch, které zabrané nejsou....
V nejhorším případě si to můžeš dát anglicky
Upravil/a Whirt dne 10.08.2012 11:02
Okey! Ihned ti dám na českýho Redguarda odkaz, protože si v naší partě Já, ty, Béďa a Mopi
Sice mi je prd po tom, ale nebude ten, co ho má od tebe slíbenýho, naštvanej Ale mě si nevšímejte, jsem jen host...
(jen doufám, že s těmi upířími obrázky to takhle nedopadne )
Myslím, že ne... Po tom, co jsem mu musel složitě vysvětlovat, jak si to do toho podpisu hodí mi to určitě vyčítat nebude... Ani mi nepoděkoval za radu. Pche
hRDLA napsal:
Krom toho jsem jeden ze zakladatelů The Crazy Scrolls
Víš... Ona Mopi vymyslela jinej název, ale za to naprosto svělej, protože zní podobně i v CZ i v EN.
EN: Totally Epic Scrolls
CZ: Totálně Epické Svitky
Mno jak myslíte, já jsem jen chtěl naznačit, že doufám, že Whirt dodrží slib u mě a upíra už nikomu nedá (až je v budoucnu bude dělat, jestli teda vůbec )
Ligos napsal:
Mno jak myslíte, já jsem jen chtěl naznačit, že doufám, že Whirt dodrží slib u mě a upíra už nikomu nedá (až je v budoucnu bude dělat, jestli teda vůbec )
Jakej upír? Vy jste přidali další postavy?
Whirt: Ten je taky dobrej, ale já tomu budu říkat TCS (nic si z toho nedělej.)
Ligos napsal:
Hele, tvého lorda Kevina, rozhodně nikomu nedám, protože zaprvé vím, že sis ho už na dlouuho dopředu zamluvil a zadruhé vím, že ty z fóra jen tak nezmizíš
Ligos napsal:
Áno upíři, parta trí upírů, je to někde ve dvou až třech posledních stránkách diskuze...
Hele, tvého lorda Kevina, rozhodně nikomu nedám, protože zaprvé vím, že sis ho už na dlouuho dopředu zamluvil a zadruhé vím, že ty z fóra jen tak nezmizíš
Díkes! Zmizím vždycky jen na čas, pak se zase objevím Ale dokud neumřu, tenhle web budu furt navštěvovat!
Díkes! Zmizím vždycky jen na čas, pak se zase objevím Ale dokud neumřu, tenhle web budu furt navštěvovat!
A právě proto tě mám rád - sice tu nikdy nejsi pořád (já taky ne ), ale budeš web navštěvovat ještě dlouuho po tom, kdy spousta jiných zmizí
Ligos napsal:
Áno upíři, parta trí upírů, je to někde ve dvou až třech posledních stránkách diskuze...
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.